anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

14.5.16

odotan vaan että elämä potkisi päähän

Kahvia+keksiä=kehviä. Jotain ihme ajatussulkuja mulla. Saatiin kilo keksejä.... noi on noita...

Sitten vihdoinkin sataa! Tarttisi postittaa muutama kirjekuori. Mitäs muuta? Piirtelin jotain rattaita ja väritin niitä keräilykortin kokoisen kuviollisen (en vaan keksi mitä piirtää).

Jos...jos, niin olisi. Äh. Nooooh, kouluakin enää jonkin verran enää ja sitten kesäloma. Mennään yön yli johonkin paikkaan ja makuupussi täytyy ottaa mukaan. Ei mitään hajua. Ja ens to museoreissu. edelleenkään mitään hajua mitä. Täytyy kai kysellä vielä lisää, että mitäh.

No mutta jos kahveeta ja keksiä. paljonkohan niitä muuten oli... oon syönyt miljoona ja kymmenen ainakin on vielä keksiä jäljellä. nii pikkuleipää stana.

öyh. Sain nestettä vapottimeen miehekkeen kaverilta. Käytiin tuolla jossakin ja saatiin ihan ilmaiseksi kaikkee. tai no ei kaikkee... ja jos sijauspatjankin vielä hakisi joku päivä. Ihanan ilmaista. Ilmasta nyhjäistä tyhjästä kaikkea emt.

Ei nyt tuu mitään. Mulla on sellainen fiilis että kaikki kirjat voisi vaan repiä. Tai no en mä repinyt vaan kuin tota enkunkielistä Titanic kirjaa .. pitkä yö ja sitä rataa.

Jou jou jerry cotton.... kun ei ole edes mitään järkevää mitä edes puuhailla tai muuten. Mutta jokin ajatussulku kyllä taasen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti