anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

3.5.16

no jos ihan perusteellisesti katsotaan,jokainenhan tarvii aika lailla samat perus.jutut.

Työtä, työtä, työtä... meillä on pieni lasagne uunissa. Mä sain postitettua jotakin juttuja sunnuntaina, kirjettä sun muuta swappia ja nyt tarvisi kohta taas. apuhva. No mutta ei se mitään. Tulee jotain kivaa omaksikin sitten vaihdossa...
No mutta mutta jeesus (jesjes) tämä mun katkera sarkasmi nyt taas. tai siis tekisi mieli taiteilla noita kortteja taas hjälppen mjööh 8)
Mutta ei mulla kyllä ideoita ole sen kummemmin! Kuka kerää perhosia ja mä taas taiteilen vaikka jonkun banaanissa roikkuvan apinan. Ei mitään hajua.

Join edin. Cittarista ostin lyhytvartiset sukat sekä sloggi alusasun.(pikkarit????)
Ja muuhun mennyt rahaa, mihin. No varmaan just postiin ja laskuihin. Ai niin tarttisi pari kirjaa postittaa kun sain niistä tilityksen tilillein jo. Jees.. mietin vaan mihin tungen ne eka kun ei oo A4 kirjekuoria tällä hetkellä, että käärinkö joulupapaperiin vai miten. Ei kuulemma kiire niillä. Ei viitsisi laittaa kuplakirjeeseen mitä on pehmustettu sisältä kun sitten siitä tulee taas niin paksu.

Toi lasagne on kyllä ihan kohta poks.

Huoh.
Muksa haju tulee uunista. Mulla valuu kuola ja aivot ei toimi. En ole ihan varma onko tämä vain jokin reagointi ärsykkeisiin, mielitekoa vai oikeaa nälkää .hmmm... ei mun ikinä kaupassa tee mieli ruokaa ostaa edes. Sitä on vain pakko. Syöminen on niin out. Mutta jos se on valmiina mun silmien/naaman edessä käden ulottuvilla eikä tarvi käsin syödä ,niin voihan sitä mättääkin, sitte.

Mun vaaka on muuten hajalla. Mä voin painaa ihan mitä tahansa 106-120kg. Oikea paino, niin mitä se on? Ettei vaan oisi se "155"kg (nimim yhyy nyt kaikki luulee että painan noin paljon kun laitoin vahingossa numeroita väärin tjsp)
No mutta siihen on kaunis lopetu..s.
khjylläh.

on se suamen kiäle niin herkkää ja hirmuisan rumaa ja kuolettavan tylsää mutta silti niin vakavaa ja kertakaikkiaan piloilla kaikenkertaisesti eiku.
laadilaadilaa. peuran pyllyä ja läskiä, lotinaa.
plieu. plöp.
böömenta.
kaikkea mitä ikinä mä koskaan en tuu ajatelleeksi kunhan laitan kirjainta toisen eteen ja muodostan  niin maan vitullisen uutta sanaa muistuttavaa, että hullua tekee.

Mutta mutta. uutta vuoristorataa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti