anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

26.5.16

"miltähän mun hiukset näyttää elokuussa?"-minä

Mä en ehkä katsoisi ainoatakaan miestä silmiin, jos mä tietäisin mitä niiden takana liikkuu.... ja jos mä oikeesti en välittäisi enää, niin kyllä mä niihin sitte katsoisin... ääh. mut riippuu kenen silmät. Siis toki mä katson mun rakasta silmiin, kun se sanoo mulle, että oon kiimaperse., mutta sitä täytyy pyytää puhumaan rumasti.
Tulee jotenkin stalkattu olo kun kattelee omia kuvia, varsinkin jotain silmiä! Kandee muistaa että jos mulla oikeesti on joku skitsofrenia, niin sit ei ehkä kandee tehdä mua vainoharhaiseksi. Tai siis toki ihmiset on uteliaita, ja mä tykkään oikeesti niit naruja vetää. mutmut. Haluun olla se ilkeä puolisko.
Hymykin voi olla itsepuolustuskeino. Ja jos mä olisin oikeesti jonkun kaa jotn panokamuja, niin luulisi että niiden lähellä oisi a)helppo olla b) koskettaisi edes joskus ym ym ym

Söin tossa vanukkaan. Mieheke on melki vetänyt sen rakkaudella tehdyn... hmm, mitä se nyt sitten olikaan hakkelusta. Ei nyt pysty ajattelee ruokaa!  No mutta cittarista eurolla joku proteiinijuoma... mansikanmakuinen.

Emt. miks tulee heti jotkut makukortsut mieleen x)) mä oon oikeesti niin mies välillä, mutta toisaalta joo... en haluisi ees. Sitä miettii kuka tekee aloitteen, ja sitte se toinen saa sen mitä pyysi jne dominatrix logiikkaa... jos noita rooleja ei vaan ois..
ystävyys ei ole ..mitä se ei ole...
ihmetystä, himoa ja hmm... himoa? eiku. Välillä kandee miettiä sitä kauhukirjaa, missä selitettiin mitä miesten rakkaus on. Ottaisi ehkä vähemmän selfieitäkin. siis älkää ees miettikö miks. menkää vaan vittu himojenne (vittuhimo xD) perässä ihmettelee jotn ...no tää nyt oli vaan s.kingin kirjasta siis yks juttu mikä putkahtaa joskus onneks mieleen. Se on sika kiinalaiselta. Ne tulee hyvin toimeen mm. härkien kaa, jotka on huom. ahkeria. Mutta aina on jotain mitä ilman joku ei olisi mitään.

weak spot. se on varmaan mulla, jos onnistun olee onnellinen. mutta onneks (mitä mä oikein toistan tota koko ajan) mun serotoniinit ei kierrä ihan normaalisti :) aivoissa... muutenhan mä olisin mun sydämen orja vaan ja sitte mä ehkä en kuuntelisi logiikkaa?? vai mites se nyt vaikuttikaan.
no mutta selitän jotain. ja mulla on jo kaikki mitä tartten. koska muutenhan olisi toisin kaikki...

että mä vihaan totuutta, mutta nythän mä hokasin että siks oon inhorealisti.
ette te tuu mun kaa toimeen. ihan oikeesti nyt se bye bye bye... mutta nouskaa toki penkeistänne.
mä ajattelin kuitenkin samoin kuin te....not.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti