anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

20.5.16

Mee sohvalle nukkuun -minä viime yönä vessaravaajalle

Israelista 666 kävijää näköjään. Mulla on täällä varmaan miljoona eri kävijämittaria ja bloggerilla on omansa, joten ehkä en pysy kärryillä. Enkä haluakaan.

Tänään! Leffaa ja museota liittyen bändiin kuten Hurriganes. Mitä jäi mieleen Vapriikista tai muuten... no jaa olisi varmaan ihan kiva palata jonnekin ajoille jolloin Suosikki vielä porskutti (se lehti). Mä tilasin sitä jo neljännellä luokalla? Tai joku kummitäti oli tilannut mulle jokusen lehden ja sitten oli niitä Sinä&Minä lehtiä... laatujournalismia!! Mutta Demi oli ihan paska ekasta lehdestä asti. Siinä mainittiin menkat ja mä vaan silmäilin sen pienen palstan ohi, että eihän sellaista tapahdu edes. Tai siis että kiva tietää!!!

Mutta nykyään on feissarimokat... ei ole enää niitä lehtiin kerrottavia mokia. Esim jossain ulkomailla kiinnostava poika katselee sua ja sulle tulee kauhea pissahätä ja et tajua että niissä altaissa on jotain väriainetta mikä reagoi pissaan, ja sen jälkeen kun olet sinne urinoinut niin allasta tyhjennetään tms ja se poika katsoo sua halveksuen...

voi niitä hyviä aikoja!!!!

Mä synnyin huom. siis sinä vuonna kun toi bändi lopetti keikkailut.
Siitäpä sitten kävelin kaverin luokse museolta, ja kierrettiin taksilla hakemaan juomia keskustan ulkopuolisesta Alkosta. Mä ostin Anttilasta jotain suklaa-kookos juomaa. nam. Kolmiovoikkarin ja suklaapuuron kaikki -30%. Alkosta on vieläkin joku persikka sydeemi pullo sekä cokista...
Yks aamu matkalla bussilla lukioon mun ihastus tuoksui jollekin alkoholille kun se meni ohi ja mä veikkaan edelleen että se oli jokin persikka tms sex on the beach.,.. ja yks aamu se haisi popkornille, mutta ei hänestä enempää! Mä olin niin rakastanut siihen x2 ..mutta en mä oisi ikimaailmassa ajatellut seksiä ym sen kanssa tai mitään yhteistä elämää tai muuta. Mä olin vähän aseksuaali tuolla pohjanmaalla kun vartuin loppunuoruutta. Tai no kai mä nyt tyydytin itteeni tms mutta jos vaikka telkkarissa oli jotain viittauksia niin mä vaan menin johkin mun omaan maailmaan pariksi sekunniksi pois haaveilemasta...
Turun suunnalla loput ala-asteesta joku kysyi onko mulla valkovuotoa, sekä musta oli kuulemma huhu että vessassa tyydytin itteeni vessapaperirullatelineeseen... toisaalta myös meidän miesopesta oli joku juttu, että se oli nähty kekkuloimassa alasti ikkunasta liikkatunnin jälkeen tms. Mutta siellä oltiin muutenkin pervoja. Onko oikeesti sen ikäisen tarkoitus, tietää jo ekalla seksuaalisuusvalistus tunnilla, että mikä on kierukka?? Mä muistan senkin kun pojat tuli naama punaisena omalta valistus tunniltaan, ja katsoi alaspäin jonnekin mun sukupuolielinten suuntaan ja äkkiä pois katsoi tms...

Naur.
Mulla ei oo mitään hajua mitä se meidän miesope oikein sanoi mulle siellä hurriganes näyttelyssä. Mä vaan hymyilin jotakin. Mutta oli se ihan kiva hetki. Mulla oli hetki myös jumalattaren kanssa, kun näki niitä (replikoita nyyh) naispatsaita siellä vitriinissä joltain luolakaudelta. Tai siis että loppuajasta katseltiin mammutteja.

Mä sain kuulla, että mulla on aina kiire ja hoputan samalla muitakin tavallaan. Uuh, olen painostaja... nii ja tarttis olla rehellinen ja hmm, yllätin positiivisesti mitä nyt alussa jotain oletuksia tekivät ja sitten, olen antanut itsestäni, mulla on mielipiteitä. Ja ehkä että minusta ei arvaisi, että minulla on ollutkaan mitään mielenterveys taustaa...


Ei kyllä tulisi mitään hist. museoita kierrettyä, taidemuseoita, ymym eräjormailua jos ei sattuisi oleen jotain tollasta. Ja sitte syksyllä jos aukee jokin iltakurssi jollain opistolla, niin ne voisi maksaa sen ja olisi osa mun opintoja!!

En tiedä olenko unelmaton vai eikö niitä vain kannata paljastaa, mutta mä nyt yhtäkkiä aloin miettii että oisko jokin kokemus, mistä mä möisin vaikka sieluni tai "kävelisin päälläni" niin kuin joku psykologi joskus sanoi jotn (kun halusin takaisin sinne kuntoutuskodille takaisin... mikä helvata ääliö itse olinkaan, mutta eihän mulla paikkaa ollut missään.) Viittaa ehkä siihen, että saan mitä ikinä haluan, jos vaan päätän niin... ei ole siis sama asia, kuin saa mitä haluaa! Tarvii vaan luoda itse jokin tarve ja universumi toteuttaa sen lopulta... eiku siis tehdä työtä, eiku.

Mä pidän aina kaikki vaihtoehdot avoinna! Mutta en oo enää teini. Mulla ei oo enää sellaisia tunteita... kuten että ajattelisi niin paljon jotn omaa himoansa, että mahaan sattuu aamuyöstä jne kun ei pysty nukkuu tiätteks. Viimeksi kun mun maha oli kipeä psyykkisistä syistä, mä en vaan halunnut jotakin kotikuntoutus tyyppiä nähdä just sillon. jos joku kysyy miten ilmaisen tunteitani lannistuneesti, niin luulisi kai että lääkkeet jotenki... eihän minussa (*mussa) mitään muuten ole sellaista mitä ne on kirjoittanut tonne ankeita kliinisiä diagnoosejaan. Yksi juttu mitä edes tunnistan, on että se yksi suomalainen bändi on niin paska, että siitä tulee ihan ihan vitun paha olo. Mutta ilmeisesti musiikki on on pyhempää kuin uskonto vai mites se menikään...

Ei jaks kirjottaa enään.  kädet haisee vai onko ne jalat. ja tahtoo suihkuun... jos mä meen saunaan sillon leirikoulu- retkellä niin se on varmaan ..no, yhdellä kädellä voi laskea montako kertaa olen saunassa käynyt tänä vuonna... uikkarit otan kyllä ja hmm. Ehkä on ihan hyvä juttu pitää vähän taukoa koko kesän, jos mä nään vaiks sen miesopen uikkareis tai muuta niin mä olisin ihan naama punaisena loput kouluajasta tms... mä en oikeesti kestä jos se kattoo mua silleen intensiivisesti!! Mä näin jo yks kerta siit unta jotn. Että lähdenkö pois koulusta. Tai siis niinku ei muuta, mutta se oli lievästi painajainen.

No nysse lukee tätä. Voisi ees niinku lopettaa mun koulublogin kommentoimisen x)) "en ihan ymmärtänyt kohtaa x", "ystävällismielisesti ymmärrän kohdan x, mutta voisiko lauseen rakentaa toisin"...  v*** 16****

Mutta jos se on sitä mun kiirettä sun muuta näpertelyä vaan. Mä en oikeesti uskaltaisi esittää mun mielipiteitä. Siis niinku vitsinä joo, ja jos oikeesti mulla on luulo tai faktaa asiasta!! Mun esseetkin päättyy aina jotenkin ilman päättelyä mistään... esitän vain jotain faktoja ym omaa juttua, mutta jos pitäisi pitäisi oikeasi joku lyhyt päätelmä esittää, niin voi sudenkuoppa.

Mutta kuten ystäväni Naomi sanoi ~10v sitten, niin rakkaus on vain himoa, addiktiota ja paranoiaa.... eikä hän uskonut rakkauteen silloin.

Kaikki muuttuu teineistä ihan hirveesti, sen mä tajuun jo. Uskovaisesta tulee scifihörhö, ja rakkauteen kykenemättömästä seksiterapeutti ymym... sitä on pakko mukautua ja kasvaa ja... no jaa, elämä muuttaa sua. En usko että jokainen on "keskiarvo viidestä ihmisestä joiden kanssa eniten viettää aikaa, joten valitse ystäväsi tarkkaan" tms p**kaa...

¨
Tulin vähän aiemmin kotiin kun oisi kotihommia. Paitsi että nyt mitään jaksa prkl. Tahdon ummistaa silmät vaan. Joko mä voisin vähän ajatella tai sit mä voisin vähän fantasioida tai olla vaan jotn maailmoissani... mutta onhan tästä nyt tullutkin taas jotakin itseilmaisua jee.

Postissa oli mulle lierihattu. ym, ym pikkusälää kiinasta mut siis nii.

Jostain mä luin että niitä naispatsaita oisi joku käyttänyt runkatessaan ja että olisi ollut tutkimisen arvoista oisiko niissä ollut y-kromosomeja tms ...mitä vittua taas oon lukenut. Mutta kyllä tää hedelmällisyys teema on niinku, mulle lööv.

^kattokaa nyt tota muhkeutta!! Ei se mitään raskaana oo tai vaikka oliskin niin se on jumalatar että niin vittu<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti