anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

11.5.16

Me ylipainoiset -ryhmään kirjoitus

En ollut mikään kaunotar kuin painoin 67kg joten miksi olisin kun painan 117kg. Mä en ole mikään toivottu lapsi. Mun äiti ei ollut rakastava aikuinen mun elämässä(hänen sanoin). Toi mulle suklaata ja pepsiä koska en syönyt hänen ruokia. 100kg oli ennen lukiota mun max.paino. Laihdutin 10kg pilates for dummies 18 liikkeen sarjoilla 30min/pvä enkä sallinut herkkuja, merkkasin kalenteriin x ja o aina herkuttomille/liikutuille päiville. Sitten ostin jonkun manga kirjan tms palkkioksi. Kun pääsin 66kg niin olin 20v..liikuin ihan vitusti ja lääkäri vain sanoi "tuo ei ole nyt ihan totta"... Kävin salilla, uimassa, kävelin yksi viikko 50km Ylöjärvi-Tampere väliä. Mun joku vanha Nokia sport puhelin mittasi askeleet. Jos söin pringlesejä ja pepsiä, poltin sen pois. Jos yöllä tuli nälkä eikä saanut unta, vedin pari lakua joita oli aina tarjolla kun asuin silloin mummulla. Mulla oli kuulemma "nuoren aineenvaihdunta". No eipä se risperidone injektio mitään muuta aiheuttanut kuin 10kg painonnousua vuosittain kuntoutuskodilla(niitä tuskin enää on, niin vanhentunut malli edes). Kun yritin käydä salilla, ei kannustettu vaan piti "sitoutua" - ei saanut olla 4t poissa. Yritin ihan vitusti jollain kuntopyörällä mutta perse tuli kipeäksi kun a)lihoin b) poljin 4t yksi päivä.. Noissa sairaaloissa mitä olin, käytävä 100askelta ja ulos ei pääse. Aluksi vältin aamupaloja..sitten ei ollut enää muuta kuin ruoka-ajat. Lääke nosti ruokahalua. No nyt toukokuusta 2015 ollut se n.117kg. Jos mä tästä pääsen laihtumaan niin on se melko ihme. Istuksin kotona liikaa..vaikka koira tarvii lenkitystä välillä mutta avokki sitä vie mutta nyt kesällä aion triplata ulkoilut. Enkä osta lähikaupasta enää mitään joka on kivenheiton päässä..grillikioskikin on kadun toisella puolella. Onneksi se kallisti hintojaan. Ei varaa. Muuten olen tasapaksu isoilla reisillä ja hartioilla, mutta mahassa on jokin vesimeloni möykky. Raskaana ei pitäisi olla kun kohtu lepotilassa. Vuoteen taas menkkoja. Johtunee minipillereistä. Niissäkin vaaransa. Mutta joo mukana kuin peräpukama...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti