anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

28.5.16

Me tarvitaan toisiamme,,

Se alkoi sit. Open kädet tärisi kun se kertoi jotn että olin voittanut jossain kiusaamisen vastaisessa jutussa..sain iPadin niinku koko toimipisteen tyyppien joukosta, oliko niitä kuussataa? Ei olisi voinut mennä paremmin. Ja sit yks tyyppi sai stipendin ja se itki...mä taputin vaan koko ajan, koska tuo ansaitsi sen.
Käytiin new york ravintolassa syömässä koko porukka. Kauhea mainostus, ettei ne saa kesälomalla pitää mitn yhteyttä. Siis kuka tässä nyt kuolee et onko se niin vakavaa...erohan tekee just hyvää ?
Kai mun äänikin eilen alkoi falskaa vähän kun piti kertoa mitä piirsi/kirjoitti tästä kouluajastaan polkuna A5:selle tms. Ja sit joku palaute lappu tänään. Meinasin kirjoittaa siihen, että meidän ope on hotti. Mutta en mä sit.
39 opintopisteitä 60:sta.
Viimeksi kun kiusasin opettajaa, se kuuli sen. Yläasteella...sain siltä 10++++ arvosanoja enkusta... Ym hymiöitä. Varmaan se tuli just meidän takaa kun puhuin että se on söpö, ja oikeesti se oli kyl melko raukka. Punainen tukka, lähes saksalainen, äidin luona asuva aikamiespoika tms. Aika erikoisuus toisaalta siinä pikkukylässä Pohjanmaalla.
No mutta näin tänään aamulla unta Spenceristä, joka oli mun filosofian luokalla Englannissa.... Sen sähköposti oli jotn your_mother_is_from_milf @ jotakin.com
Että mun muisti valikoi, en mä koko aikaa ehdi huomioida jotain. Randomii...
Ääh oon koko illan yksin kunnes mieheke tulee jostain. Rahaa on peräti 2,15€. Jos tietäisin mihin se laittoi sen Jallun, niin vetäisin koko pullon...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti