anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, toukokuuta 28, 2016

may the odds be ever in your favor

boredoms.. mieheke viestitti, että rakastaa mua todella paljon<3 laitoin takas, että se on ihana. Se viestitti jotain emojeja, joissa oli suurin osa lesboja kyl -.-
Selaisko alastonsuomee... mä en voi edes piilottaa commentteja kun en oo vip. Ja kukaan ei voi laittaa tekstiviestinä commentteja kun noi näkyy vain jäsenille.. onneks tajusin tollasenkin vaihtoehdon joskus, kun sitäkin kautta tuli vihakommentteja. Mä en ole mikään nymfomaani... suurimman osan ajasta ei edes huvittaisi mikään. Mä en ole edes siinä mallissa, ellei satu oleen tilanne päällä livenä. Mä en saa orgasmeja ajatuksen voimalla ja ainoa mitä multa tulee jalkojenvälistä taitaa olla se valkovuoto.
Mutta nii... kannatan karvattomia kasseja ryhmässä oon. ja sit joku asuntovaunu ryhmä x) siellä on yks kuva, missä roikkuu tamponi jalkojen välist... hah ha. öö?
Liityin whatsappiin joskus melki 500 päivää sit ja mulla on ollut sama "Paikalla" tila siitä asti.
-Jos voisit lähettää nyt whatsappia kenelle tahansa, kuka se olisi?+ja jos se vastaisi ja kertoisi mihin se on piilottanut sun jallupullon, niin oisi kiva.
Muthafucka. Mä en kyl keksi mitään taas lisää.... mun muodot on vapaana ja mä öö. En oo oikeeestaan edes pitkään aikaan kirjoittanut kyl alasti tätä blogii et miten se sit liittyy niinku,
mutta niin kai sitten jotain emt.                  mä ostin kaalimadosta sen vibradildon tms mikä oli mun eka, jonka ostin Porista seksiliikkeestä sillon. Nii se on ihan jees... parasta on, kun se blompsahtaa ulos itsestään x))
plöp. Tämä on niin k18, mutta ku. ei tätä ees lue kukaan ja sitte jos tulisi ees joku ylilaudan väki ihmettelee välillä, mulla on niin tylsää jo vaihteeks. että ottaisin ne "LÄÄÄÄÄÄRRRDDEEEEEE!!!" kommentit mieluummi :c
mutta joo. kuuntelen top40 capital fm London. Ehkä noi kappaleet on kaikki jotenkin love me love me ja sit turtuu kaikkeen... mä tuun helposti turraksi alapäästä välillä, mutta onneksi mulla on myös anaali! hehe ...no se nyt oli sitä aikaa taas. Kun joku pani mua kans ja olin vapaa nainen. Paljonkohan mua oikeen sitten on polkastu. että niinku kuka vaan olettaa että multa voi kysyä jotn sellasta.
ja hah!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti