anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

4.5.16

hej bepjpen bejpen beipiiii

Sain tänään jonkun ihme auringonpistoksen. Oksetti ja päätä särki. Ostin apteekista jotain nesteytys jauhetta veteen sekä buranan. Ei ole enää mitään.

Pelattiin mölkkyä liikuntatunnilla. Ei oikein tullut pitkiä heittoja sinne perälle missä oli se kutonen ja loppupelit meni pieleen, mutta voitin mä ekan kierroksen oppilaista ainakin. En yleensä tykkää edes pisteenlasku peleistä.

Käytiin tekemässä sukulaisilla pihahommia. iisi piisi. Sitten grillailtiin pihassa reilu puoltoista tuntia selvin päin. Jollain oli marshall kaiutin, ja mä käskin soittaa spice girlsien wannaben. siis hä? Eiks mennyt silleen että "soittakaa paranoid!" vai mites se nyt menikään.

Join tänään edinkin tuossa. Olin pelkkä hame ja toppi (sekä alkkarit ja kengät) päällä grillaillessa ja siellä tarkeni melkein ysiin saakka illasta kunnes laitoin sitten jo lämmintä päälle mitä olin varannut mukaan jonkun miehekkeen fleecetakin.

Oon kävellyt kahdeksan tuhatta askelta ja vähän päälle tänään-

Eiköhän tuo nukkuantero tule sieltä kohta. Suihku oisi kyllä melko poppoppopoppoppoplaulajanvapaapäivä. eiku.

Huomenna ja perjantaina ei koulua! Oujea mitkä mahkut. Ei tuu edes pakkeja... mutta varmaan alettava jokin lierihattu päässä veisaa tuolla ihmisten ilmoilla tai siis niinku että hattu. Koska mullakaan oo mitään tukkaa sen kummemmin päänsuojana? Aamulla ne oli taas niin. hujanhajan. Vai oisko ne vieläkin sojottaisi itään ja länteen eiku. Siis joo, yläasteella lunttasin ilmansuunnat maantiedon kokeessa, eikä niitä onneksi kysyttykään mutta silti joo.

Oikein mukava päivä taas. Mun henk.koht. veikkaus on että trumppi tulee JuuEsAin pressaksi,vaikka toivon että ei. Lordi voitti ja Obamakin voitti jnejne....

Hauskaa on perkele. Vaikka millä koiranpussin mitoin. tai siis.. niinku että hauska koiranpussit on tehty ylöjärvellä mutta en tiedä onko vieläkin. No rakkautta itseeni löytyy vaikka en olekaan mahtava vaan ehdoton.... ja mun tilannehuumori ja katkera sarkasmi on jotain niin.

vaiks en mä kyllä edes itse ole noin sitä miettinyt. Suodatan kaikkea ja sitten tulee pitkiä lauseita ja voi voI!1

vithuvirjake mä olin eilen niin allapäin oikeesti, itku oli tulla ja ahdisti kurkkua et joku palan tapainen siellä tai muuta ja argh. En nyt sanoisi että ahdistus, mutta on se niin huojentavaa olla kun ihmisiä pörrää ympärillä niin ei ole edes yksinäinen olo tmv.

No mutta jos vaiks menis keksii jotain muuta hommaa tähän itelleen tähän väliin esim kuuman jäätelön. jos vaiks jokin tuohi sitte kääriytyisi itekseen tonne johki taskuun!

Möin muuten mun pyörän. Eikä siinä vielä kaikki! mutta jos ensi jaksoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti