anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, toukokuuta 23, 2016

connecting peoplsplsplspls

Osaan sanoa ranskaksi, että minä haluan, je veux, mutta italiaa en osaa pätkän vertaa. Englanti nyt menee jo pitkältä ajalta ennen ajanlaskua, koska olen sellainen muumio tai siis dinosaurus, mitä näitä nyt on.

Blogatako piti? Tätä himpskutin ajatustenvirtaa. Elikkä siis, joku dudesi seurasi mua twitterissä ja mä yleensä follaan takasi(jos ei nytoo joku "saa tuhat seuraajaa vain 29,90 tai pelkkää seksisisältöä, nolla twiittiä ym). Noooooooh, siitä tuli sitten chattailua kirjoista ja mä ostin viimeisillä rahoillani signeeratun kopion sen fantasiakirjasta .loläksdee... noh, mä nyt toivon että sillä ei ole siellä miljoona kustantamon tms väkeä jotka sen puolesta markkinoi ja follaa ja automaattisesti laittaa viestiä sun muuta. Koska sit mä oon taas mark(k)etoinnin uhri

:( :)

no mut... onpahan sit mitä lukea kesälomalla. oujea. Ai niin, se kirjako? Luca Rossin The Branches of Time. (suomeksi: lukekaa roskaa oksennellen ajankuluks.) tai mitä, voisiko se olla hyvätkin 158 sivua??? : D

ääh. No tunsi se Nokian Suomesta. Ja mä linkkasin sille tampereen nettikameroista sen mikä on Tornissa ja siellä oli melko kaunista taivasta vaikka tamperelaisena sanonkin.

Nii muute, mun sairaanhoitaja soitti ja mun tarvisi aamulla sille soitella takaisin liittyen ajanvarauksiin.... mun känny päivitti itseään juuri silloin, eikä Soneralta tullut edes tekstaria kuka on soittanut! Onneksi kerrankin kuuntelin ääniviestit. (niitä oli peräti yksi)

Muuta jännää: laitoin läppäriin englanninlippu teippiä näppäimistön alle ja ympärille (no ei oisi ihan riittänyt). Tää on sellanen kulunut versio itse lipusta, ihan hienoa grafiikkaa. Mulla oli joskus enklanninlippu kännykuoretkin. Nyt ei tuu ainakaan kukaan mun koneelle, jos ne on jotain suomifanittajia.

Hmmm... niin vähän olen saanut aikaan mutta on ollut hauskaa ja aika on lentänyt etiäpäin.
Tarttisi suunnitella jotakin vaihtovaatetta matkaan ke-to. Ja päättäjäisistä toi on kysellyt sen tre-tuussan kertaa. (förlåt min svenska)

ok........ haluun vain päättää blogituksen hyviin tunnelmiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti