anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

14.5.16

1784. julkaistu teksti

Eilen oli vähän kiirusta. Kävelin 9km kaupungilla ja muutenkin... minigolfia, koiran lenkitystä.
Löysin geokätkön illalla. Mun ekan. Ei voi sanoa minua enää jästiksi!

Join swingi pullon ja yhden kaljan. Söin vähän kaikenmoista, ja painoa oli tullut parisataa grammaa tänä aamuna lisää. Omenapiirakkaa ja tortilloja tehtiin koulussa. Tai siis mä tein omenapiirakan ja guacamolea. Sitten pussi sipsiä tuli vedettyä... maalaisperunalastuja. maalaisleipäviipaleita vielä illalla...

En ikinä kyllä meinannut että mulla oisi noin juntti mies. Onko se oikeastaan mitään mitä oon hakenut koskaan, mutta en kai mä kellekään muulle ole kelvannutkaan. Ei mua kukaan koskaan rakasta nyyh nyyh päläpälä ihan kliseetä jo.

No mutta joo, nyt aamulla vähän keskustellut fantasiakirjoista book aminossa ja siinäpä se. Olen varmaan miljoonassa yhteisössä noissa amino sovelluksissa mutta samapa tuo.

En edes avannut eilen läppäriäni. Ja nyt päivitysten jälkeen piti ottaa toi langaton hiiri taas, kun muuten ei tää rullaa mihinkään päin.

Ei kai tässä. Katsottiin joku jennifer lopez kauhutrilleri.. puhuttiin pyromaaneista sun muuta. Kaverin koira ei edes yrittänyt nylkyttää mua. Eilen siis... tänään voisi jotain.. emt... oleskella vaan. jep.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti