anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, huhtikuuta 26, 2016

we are all built the same...

Sain ilmaisen elokuvan plejmo nimiseen elokuvapalveluun!! Juuri kun ilta oli alkanut muuttua tylsäksi, niin saan nyt katsoa minkä leffan vain ilmaiseksi... siis valitsin sellaisen toimintaleffan, missä on Jesse Eisenberg. Sillä on joku ahdistuneisuushäiriö ja se vetää tyttöystävänsä (Kristen Stewart) kanssa marijuanaa... kunnes on poistumassa maasta ja hänet halutaan eliminoida. Kaikki menee perseelleen, hänen agenttikykynsä aktivoiduttua...

En ole nähnyt noita elokuvia missään muualla! Siis joissa olisi toi Suuri Puhallus, Batman vs Superman, elokuvan näyttelijä. Se on aika hot pitkissä hiuksissa, sellaiset ruskeat kiharat, eikä mikään hevitukka.

Voisin jakaa noita koodeja mielellään ,mutta ei OO!

Mä oon kyllä tulossa kipeäksi muutes.
btw, se sanoi että mä ansaitsen ilmaisen leffan! No huh ei olisi voinut tulla parempaan rakoon. Mieheke on jossain rakentamassa kaverille jotakin mökkiä tmv.
Ehkä mun pitäisi opiskellakin, jos mulla on jotain kokeita tulossa mihin oon hakenut.

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti