anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, huhtikuuta 08, 2016

Selkää kolottaa? -Ihan oma syy!

Hyvät asiat: koira kakkasi ja sillä on tankki tyhjä.
Huonot asiat: joutui olemaan 8t yksin. Kävelin sen kanssa kaukkikselle, kävin Apteekista hakemassa voltaren geeliä, koska toinen puoli selästä kipeytyi ihan hirveäksi, olin jo melkein taksilla menossa acutaan tms... Koko viikko on ollut alaselkäkipua (siedettävää) mutta eilen en edes tehnyt mitään. Tänäänkin oli ergonominen tuoli alla koulussa! Istuin hajareisin siinä ja kasvoin pituutta.
Muuta: söin golden unicornissa ihan mättämällä nuudelia, kanaa, riisiä ja possua ja kiinalaisia vihanneksia kaverinkin annoksesta sekä kaljan.
Lisäksi: ostin myös toisen askin tupakkaa sekä hiustenvaalennusjutun. Eilen ostin farkut ja mekon zizzi:stä, eli kohta ei ole varaa maksaa vuokraa ja soitin sinnekin, niin ei vastannut puhelimeen. Jos maanantaina maksaisi sitä 735 eurosta edes jotakin... Toi yksi on Tallinnassa ja tuo sieltä kaikenlaista ja tuhlaa loputkin rahat.
Eihän se kamelin selkä katkea ikinä. "breaking my back just to know your name, I've had it with this game" ainakin yksi biisi jota en halua kuulla enää koskaan toi...
Niin että vittu ja perkele kiitos ja aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti