anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, huhtikuuta 04, 2016

my mind is full of awesome thangs

Jos ottaisi relaksantin yöksi... mun alaselkä on taas ihan pröts... varmaan just siivoamisesta ja sitten kun on touhottanut ja on se saanut kylmääkin... vai miksei pärjäisi 600mg buranallakin?!

Möin lankoja 30e ja jotn annan ilmaiseksikin jos joku hakee jotain sälää, 80snt 14kpl hiuslenksuja...
Aika aktiivisesti oon nyt myymässä mun tavaroita. Lähtisi kapselikeitin, lähtisi muffinssikone ja vohvelirauta... kaupanpäälle saa mitä ikinä haluaa hohhoijaa.......

Huh hu. Kohta nukkumaan! Tai muuten ei jaksa...
Löytänyt vähän kaikkea aarteita kun on siivoillut kotonakin samalla tai no, järjestellyt.

Mainitsinko että grillattiin mm. kalkkunamakkaraa mulle tänään tossa pihalla. En kai sitten muuta olekaan ehtinyt syödä tänään! Paitsi koulussa. ja pepsi maxeja. Koska huomenna simojen pullotus.

Olen mä laittanut tänään pyykit kuivumaan. Ei hajua mihin tämä päivä meni. Yhtäkkiä oli vaan taas pimeää ulkona.

Ostin ärrältä askin tupakkia kans tänään. Ei vaan ehdi vapottaa :D ei vais, en mä tiedä miksei se välillä maistu. No kun muut vetää jotain oikeita savukkeita? plööh.

Mutta mutta... saatiin työvaatteet ja omat hanskat. Mä poltin vähän kättä ravun pinkiksi tänään kun sekoittelin simaa kädellä. Nii mähän oon ihan vitun loistokas. Nämä ideat nyt vaan on niin käytännöllisiä mulla.

Walking Dead uusin jakso menee nauhalle... katoin mä sitä jaksoa 15 ainakin vähän vklo, mutta en kokonaan. kattoo nyt mitä tässä kerkiää eiks jeh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti