anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

15.4.16

mitä sitä tekisi, hampaitansa pesisi

Oli mulla jokin hieno vastaväitekin siihen iänikuiseen kommenttiin "Olet läski".
Ei ketään kiinnosta, jos olin joskus 66kg ja lääkäri sanoi minulle, että tuo ei ole nyt ihan totta.... että olin liikkunut niin paljon... vaikka hän ei tiennyt mitään minusta... Kaikki muutenkin sen jälkeen olisi voinut mennä toisin.... ainakin jos lääke olisi ollut eri. Tänäkin aamuna varmaan ensimmäistä kertaa 7 vuoteen näin kivoja unia, joista oli mukava herätä. Enkä herännyt hikisenä kaikesta siitä väsyttävästä tappelusta, mitä painajaisten mukana tulee. Ihmekään jos alkaa mättää ruokaa suru puserossa.
Eniveis, laihduttaminen on kovin vaikeaa. Olen jämähtänyt 117 kiloon jo varmaan vuoden... Jotenkin vain on turvallisempi olo, kun massu on täys. Voisinhan mä liikkua ties miten paljon... eikä tässä varmaan muuta ratkaisua olekaan.. unohtaisi syödä jne..
Emt. Multa puuttuu joku 5e että saan maksettua vuokran. Toinen maksumuistutus jo, viime kuussa taisi olla kans...  On se aika vaikea maksaa jotain kolmea tonnia kahdessa viikossa, jos kerran vuodessa saa yhdeksän tonnia... OP-pankki on mun vika mahdollisuus tänään käyn neuvotteleen, mutta ei varmaan sekään nappaa... tarvisi olla edes takaaja tms.
Kiinnostaa ihan vitjakkeesti taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti