seuraajia

Welcome

Welcome
Olen 29-vuotias bloggari Tampereelta. Päivittäin tulee tekstiä. Adsense tilini on hylätty joten mainoksia mun google sisällöissä ei ole.

19.4.16

Järjestäytyneempi mitä mun elämä

Luen tuossa kirjaa lohikäärmeistä. Kristityt alkoi kutsumaan omaa pahuuden irvikuvaansa lohikäärmeeksi.... Minusta tuo pilkkaa ihmisten henkisyyttä... Mutta eikös tuo ole nykyajan henki pilata "väärinymmärryksen" viattomuuden alaisena kaikki... Mennä hoitoon pitää kun ei muka ymmärretä jotakuta.
Mutta jos mä vähän mietin pidemmälle tätä juttua mitä luen, niin ehkä sitten voisi muutaman sanan lohikäärmeistä kertoakin. Kuuluu ehkä samaan kategoriaan kuin enkelit, keijut, yksisarviset, ihmissudet ja energiahoidot tai varpu... Tai jooga ja buddha...hmph
No jaa, fantasiaa tai ei.

Miksi mun ympärille kasaantuu aina kauhea paskaläjä?? ->
No comments:

Post a Comment