anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

25.4.16

jäin fundeeraamaan rahankiertoa

Voisi hakea sosiaaliluottoa kun pienituloisia ollaan... laitettiin kaikki paperit ainakin jo kasaan ja viedään tuonne kohtapuoliin... kunhan saan käteistä tuosta muumimukista, ja tili on miinuksella 17,9euroa niin sillä ei hurrata.... ainakaan koira ei hurraa, täytyy jotain "nötköttiä" sille antaa kaapista sekä koiranmakkaraa niillä hiluilla mitä sattuu löytymään... mitään säkkiä ei nyt saa hankittua heti. Perjantaina pitäisi maksaa soneran rahoitukseen joku 60e... sähkölasku myös 40e ja mun tunnukset meni tukkoon fortumille. Yritin kai vääriä salasanoja liikaa.
Tulostin ei keskustele enää, oisko rikki... sillä ei saa kuin kopioitua enää skannattua tmv pelitystä. Mun tulostimesta taas on musteet loppu.
Koita nyt tässä sitten jotain. Takuusäätiöltä epäilen että saadaan kahdeksaa tonnia rahaa viideksi vuodeksi hädin tuskin korottomana....... pankki nyt mitään anna. Vaikka saadaan melkein pari tonnia yhteensä jo kuussa, mutta minne se aina häviää. Laskuja tulee ovista ja ikkunoista. Saatiin onneksi eilen parikymppiä että saatiin ruokaa itselle... ja mä sain maxi askin tupakkaa, mutta se nyt on melkein mennyt jo. Tätä häslinkiä ja stressiä yms. Oon kai melko hukassa. Jos toi nyt vielä vuoroviikot pääsee töihin jonnekin, niin mulla ei mikään helpota arkea... koira ja koulu . mutta selviää kai vapun jälkeen . olisi nyt tuollainen ilma ulkona vielä vappuna, toinen hetki sataa lunta ja sitten aurinko paistaa...
Niin ja tarvisiko joku painekattilaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti