anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

23.3.16

vaikuttaaks tää nyt jotenkin teidän mielipiteeseen minusta?

Päivitin taas phöönin. Tehtiin hawaiinpata. Lihon taas ihan kybällä... miksei tämä nälkä koskaan lähde pois. En syönyt ees aamupalaa.
Äsken tein vähän jotakin hienoa tekstiä johonkin velkajärjestely.fi juttuun. niisk. Mutta kadotin sen... ei sillä, että olisin sitä tänne jakanut. Maksukykyä ei vaan ole.......ittehän oon sekoittanut juttuni. Laskuja tulee nopeammin mitä ehdin reagoida niihin.
Mitähän pientä iloa sitä nyt oikein. Huomenna kouluun perunateatteriin... oujea not.
Tehtiin virtuaaliteini koulussa ja sen menot yms. olisi pitänyt ottaa siitä kuva, koska se oli aika raju nainen. Mutta ehkä se menee toiseen blogiin joskus, jota pidän koulua varten. Sillä oli kyllä munaa ostaa kaikkea rastoista korsettiin, korkokenkiin ja meikkeihin ja suitsukkeisiin ym Jorma kissa.... siwan kaupan kassan palkalla... tesin mukainen 11e/tunti kehehee. Jossain nurkassa yksinään bilettää meditoi jossain tähtipatjalla, kun sillä ei ole kavereita, vaan joku pöllitty iPhone5 ja prepaidi ym mitähän se yksi selitti sen nyyhkytarinaksi. Ostaa panadolia päänsärkyyn ja äiti käy siivoomassa...
heko heko...angelique widüoz tai jotaki... virtuaaliheebo 21 ja puol vuotta 66,666 kg ja öö- taisi tulla koko hemmetin A5 täyteen mun käsialaa. loll. kirppariheräteostelija. kerännyt vaatteita koko elämänsä ja loput tilaa netistä postimyynnillä.

hih. Olisikin elämä niin helpoo naisella vaihteeks.

No mut mä meen nyt järjesteleen mun muumitarroja... muutenkaan oo ehkä koko vklo ottanut aamulääkkeitä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti