anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

29.3.16

pitäisi kanamuna rikkoa ja korppujauho jotain emt, mutta nää tulee niin silmänräpäyksessä suoraan sydämestä rutiinilla kaikki tekstit omg

Postista tuli tänään Dragonlance kirjasarjan volyymi yksi käytettynä, vähän feikkejä pokemonkortteja, sekä kuorintahanska !

Möin vihdoin pari juttua, kun juteltiin pihassa naapureiden kanssa niitä näitä juurta jaksain. Tuli onnellisia omistajia emoji tyynylle ja oliivipuulle.

Käytiin siellä Koskikeskuksen korjausliikkeessä mun Apple puhelinten kanssa, ja ne soittaa mulle huomenna, että ottaako ne niitä myyntiin tai jotain.

Mun hiukset on ihan sekaisin ja näytän joltain mielipuolelta. Olisi ehkä pitänyt eilen pestä ne vähän paremmin, mutta kello lähestyi kymmentä, ja mulle soitteli jokin ulkomaalainen.

Koulussa oli jutskailua projekteista x) mun projektit ei onneksi tapa mua vaan ne pitää mut elossa, kun en uskaltaisi delata.
esim. siman teko. kirkkohäät. laihtumine. tää blogi. mun maallisen omaisuuden heittäminen veke. ensi vklo, kun tulee hoitokoira. projektia on niin hallittu kaaos taas... pitäisi joku kirje tässä välissä heittää postiin joku taidekeräilykortti minkä oon tehnyt, niin swappia varten, Usaan...

mä oon ihan asteikolla G.  (lue: geepiste) stressaantunut XDXDXD
niitä papereita ja kaikkee turhuutta! ympäröittin jo A-S / 1-10 ruudukosta peräkkäisiä lukuja miljoona bingoa vaikka teinkin niitä ylhäältä alas.

oujea. Mieheke hakkaa jotain lihaa tuossa ja voisi syödäkin jotakin tänään, vaiks söin kyl sipsiä jo sekä koulussa ja aamupaino oli jotn 117 hypännyt vaikka se oli kyllä paljon alempi niin kun että vuodessa ei ole tullut minkäänlaista edistystä.

Mutta tänään oon hikoillut ja juossut ympäriinsä tms ja ehkä sitten ensi viikolla pääsee siivoilemaan XD ääh, vähän olen väsynyt kun tänne sekaan hyppii äksdeetä,

Mutta lämmin päivä on ollut. Mainitsinko että juteltiin naapureiden kanssa varmaan tunti tossa pihassa ja selvisi taas kaikkea maailmanparannusta.

muoks. vastasin muuten mettäpuhelimeen ton isälle, että BLOM RESIDENCE, KAJSA SPEAKING.
ah hah. suoraan Pokka pitää ohjelmasta Hyacinth buckéen juttuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti