anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

7.3.16

Parasta ennen maailmanloppua

Koitin äidinkielen käsikirjasta opetella jotain tekstitaitoa, mutta sitten kuvantulkinnassa mulle tuli tenkkapoo... mieluummin vaikka runoja analysoitavaksi. Ei helevetin kuusitoista. En tarvinnut näitä kouluaikoina, enkä ymmärrä miksi pitäisi niitä osata vieläkin osana äidinkieltä... siis jotain symboleita ymmärrän, metaforia, juu, mutta sitten kun on tekstilajeja erilaisia ja kaikenmaailman intertekstuaalisuutta niin avot! Mun aivot sanoi piutpaut!
Pitäisi ehkä toi lidlin mämmi laittaa jääkaappiin tosta. Miten olen voinut syödä tänään niin helvetin paljon? Kävelyä on tullut ehkä reilu tuhat askelta, vaikka käytiin jossain näyttelyssäkin työsuojeluasioista. Siellä oli nopeustesti neljällä vilkkuvalla napilla, ja sain 51/100.
Olen päässyt varmaan takaisin aloituspainooni viime vuodelta. Eli lihonut en ole mitään. vai miksi koko laihdutushomma on niin perseestä. (retorinen kysymys?)
Mua ei ole tehty laihduttamiseen.... tai ainakaan siltä tunnu just nyt. Aamu meni hyvin, en syönyt mitään, mutta sitten subissa käytiin koulun jälkeen, ja tehtiin kotona muusia ja jauhelihakastiketta, lidlistä tarttui tiramisua purkki, ja jäätelöä mansikka-vanilja-suklaa vedin muutaman pallon... ja koulussa oli jauhelihapihvejä isoja joita vedin yksi ja puoli ja kolme perunaa jonka lisäksi salaattia. Eli onko maha täynnä, mitä.
Ei tässä paljon auta vaikka olisi 100 minuuttia crosstrainerilla. tai siten tulisi kymmenen tuhatta päivän askelta täyteen? Mä kestän 10 min, joinain päivinä viisitoista, josta olen siitäkin melko ylpeä jo, ikävä kyllä.
Nyt tihkuu jo niin paksua juttua, etten usko itsekään. Ei sillä että olisi ikinä tapana valehdella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti