anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, maaliskuuta 19, 2016

paljon mahtuu pieneen elämään

Olenpas taas kirjoittanut tänne paljon viimeaikoina! Heko heko. ...ei ehkä se aloitus, jolla piti aloittaa? Pelannut pokemon korttipeliä viime aikoina paljon, ja katsonut netflixistä Supernaturalia mitä kerkeän. Äsken otin melko pitkät päiväunet, nythän on jo ilta. Kaveri antoi minulle askin tupakkaa, ja sehän tunnetusti väsyttää (katsoin juuri googlesta). Katsottiin Unfriended movie perjantaina, käytiin pancho villassa, Alkossa ym normaalit setit. Kympillä tuli hankittua uudet tennarit Anttilasta, siellä on jokin alennusmyynti kun se laajenee tms uudistuu. Tänään oli hetken käytössä, kun käytiin kaupassa. Postissa on tullut viime aikoina pari peruukkia, ja tänään ihomatorauta. Mun nenänpielet on aina ihan töhnässä, kun sillä pakottaa niitä pintaan.
Tehtiin joku päivä sitten kymmenen litraa kaalipataa... mun piti tehdä oma versio, jossa ei ole niin paljon riisiä, mutta kyllähän tuo kymmenen litraa on jo tosi paljon tehdä toista kattilallista.
Tänään tehtiin lettuja. Ostin 0% nikotiinillisia nesteitä kolme valmista makunestettä sähkötupakkaliikkeestä, ja niitä on jo mennyt aika paljon tullut höyryteltyä.
Kävin perjantaina Fantasiapeleissä ja Puolenkuunpeleissä, ja hankin pokemon kortteja... aitoja siis. Mulla on jo oma pakka ym, että voisi pelata f2f. Pokemon Suomi -peliryhmässä oli jokunen ihminen, joka on pelannut sitä online versiota. Sain pari kaveriakin pokemon sivustolla, niin ja hävisin yhden pelin, ja laitoin Loimaalle palkkioksi menemään kolme psychic tyypin pokemonkorttia jotka oli sama pokemon sitä paitsi, yksi korteista oli feikki, sekä piirroksen Eevee pokemonista jonka tein nopeasti.
!Olen antelias ja kiva ihminen!

En ole ollut kirjoitustuulella, koska mun pitäisi oikeasti koulua varten pikkuhiljaa lukea yksi kirja ja kirjoittaa kolme sivua siitä esseetä englanniksi ennen ens kuun alkua, mutta kun pitäisi ja pitäisi...
Joopa joo... heräsin aamulla neljältä, ja sain vaihdettua itselleni neljä pokemonia ja pari masterballia mm. shinyja, kuten flareon, mewstic, kuyrem, ja kangaskhan joka mega evolvoituu, kun mulla on se kangaskhaniitti kivikin hee.
Niin ja piirsin aamulla Blastoisen ja tein siitä ATC:n eli artist trading cardin yhteen swappiin swap-botissa.

Huomenna sitten varmaan kaupungille, jos kävisi siellä miehekkeen kanssa, kun toi Ingress lipunkaappaus tyylinen virtuaalipeli on sille kuin jotain huumetta. Multa puuttuu miljoona pistettä 10- tasolle, ja se on kohta jo 11.

Eniveis, be careful what you fish for!

2 kommenttia:

  1. Loimaa mainittu, mun vanha kotikunta, woop woop! Ois kiva ku kirjoittaisit useammin, myös kirjeitä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kirjoittanut kaksi kirjettä, mutta nyt koko kuori on hukassa!

      Poista