anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, maaliskuuta 30, 2016

käännä sivulle 83 ja se kuvaa sinun rakkauselämääsi.... tai 23.. tai hmm...

Mulla on tunne, että jokin suurempi voima on ottanut mun raha-asiat käsiinsä :o Tai sitten olen nähnyt unta jostain tonnin laskuista. Mulla ei ole mitään hajua... siis niinku et huomenna käyn myymässä ton iPhone6s:än hesassa...saan 560e+yhteen suuntaan onnibussi lipun hinnan siltä veikkoselta... maksan sillä kai laskuja sitten...400 egee tarjosi se koskarin huoltoliike xDD mulla on n300e verran laskuja verkkopankissa, ja aion kyllä maksaa ne ihan täpöllä... puhelinlaskuni ja maksusuunnitelmaa ja jotain klarnaa ja mastercardia (ens kuu onkin maksuvapaa) ...hmm... miten ihmeessä multa on hävinnyt jotain laskuja vai oonko oikeesti nähnyt unta, kun mulla on nyt sellainen tunne, että ainakin tältä kuulta pystyisikin maksaa jotain, ja sitten ensi kuun vuokrakin maksettaisi taas puokkii tms......miten voi olla niin vähän maksettavaa en tajuu
Mulla oli tilillä tänään jotain 40snt, ja silti onnistu ostaa matkat hesaan huomiseksi :O tai no, toi maksoi kyl omansa, kun väkisin halusi tunkea mukaani... ja... öö...kaveri antoi 10... ja hmm, sit möin niit tavaroita ja mulla oli kaks eurosii...                                                                  
Siis... mä oon ihan ulolla... ehkä se auttoi jotain, että laitoin tekstiä sinne mikä-se-nyt-oli... kelalta nyt tuli joku 30snt taas kuntoutusrahaa >_< nii joo ja toi mun veto, että laihdutan 10kg toukokuun loppuun.... se tartteisi maksaa 72 tunnin sisään tms... mun mastercardi on niin venytetty kyllä loppuunsa kans... yritin tilata silmälasit Kiinasta sekä jotkut aurinkolasi clip-onit miehekkeelle, mutta ei se ottanut maksua (sain kyllä ostohyvityksen niistä, josta hyvitin tilille jotai 19e, joiden pitäss kyllä olla tulossa).. siis niinku, että... en mä kyllä mitään tarviikaan... mutta... tässähän alkaa uskoa ihan Jumalaan kohta... "kaikella on tapana järjestyä" ja "jollakulla muulla on aina huonommin" jnejne... mitä äiti on opettanut...niisk...-
Mä en ansaitse mitään tällaista elämää.... siis niinku mitä tapahtu sille yhteiskunnan loismato ym..
njaah. Jos toi yksi käytti rahansa äskön niihin lippuihin, niin kui se nyt lähti ostaa korppujauhoa kaupasta ....oon vaan niinku kohta jossain paranoidisuuden partaalla tai jotai... toisaalta lievempi ilmaus se vaan on sille, että on aivan clueless..ignorant...
no mut... 2vk hikoilee ens vko lähtein siivouspajalle... fkuc, miten voi ees olla mahdollista mikään, kun ei ole rahaa ja on vitun köyhä ja silti vaan elelee jotenkin elämäänsä... en niinku ees, yritä mitään, mä vaan ....että kuis varte se sillee on mahollista?
plöp. Kiinasta tuli koissulle tänään postissa kana. juu sellainen vinkuva ja pieni. meidän omalle broilerille ..uskoo ken tahtoo mitä mä sanon ikinä lepertelen jotain mitä vaan tulee suustani... vai oliks se sitä tekstuaalisuutta... äähkäääääääk              
mä teen ihan mitä vaan...ei hävii mitn. mä laskeskelin jo pienenä että paljosta mä möisin itteeni ja mulla oli päässä joku kakssataa markkaa... se oli sen ikäiselle iso raha : D D:
facebookissa joku kysyi onko huulikiilto "meikkiä"... no eihän se sit oo jos se levittyy huulille jostain kuulasta ja toimii huulirasvana... 80-luvun huulikiiltojen tyyliin joita 3.lk käytin eli en käyttänyt meikkii tollon. ei, ainakaan mun mielestä... mut mähän olenkin niin viaton ja... kaikkee...

tmi?


muutes kirjoitin äsken otsikon vihdoin, ja arvatkaa liittyikö sivulla 23 oleva teksti jotenkin hampaiden laskemiseen/tarkistamiseen oliko lompakko tallella... ja sit 83 sivulla oli Tanis... mun oulussa opiskellut kaveri D jonka kaa juttelin yahoon messengerissä joskus 90-luvun lopulla (selittää paljon. kyselin wicca kavereita demi.fi nettituttu palstalla tms) no mutta on sillä joku nimikin, niin sillä oli joku ihastus tohon Tanikseen ja se mulle lähettikin sillon dragonlancea pdf:nä koko kirjan :D mutta en ole päässyt kun alkuun koko roskassa
juu että oumaigaad!!! mun muisti on loputon ja mua ei pysty huijaa paitti ehkä minä itse kyl...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti