anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, maaliskuuta 01, 2016

JZCGHJGCY 2OKBXPZ RUM eli meidän magneettiaakkoset jääkaapinovessa lol randomii

Peräti kävellut jo 4km eli yli 5000 askelta tänään. Koiruus sai pari lenkkiä, ja olin mä crosstrainerillakin. Tein päivälliseksi jonkin majoneesi-makarooni-tonnikala "salaatin" ja vedin lounaaksi nuudeleita, ja olen napostellut pari nakkia tms siihen lisäksi (jogurtin ja mandariinin lisäksi).
Tässä vähän niin kuin aikaansaanti on melko plusmiinusnolla....
Tarttisi laittaa tilille cäshiä 200 egee, mitkä kaveri lainasi mulle. Ne menisi aika nopeeta laskuihin sujahtaisi.
Ei sillä että laskuja olisi paljon, se summa ei vain täsmää. Lainoilla ei kannata alkaa maksaa lainoja(!)
huom. Olen aina pitänyt itseäni ihan järkevänä. Luottanut omaan aivotoimintaan ja niin pois päin.
Mutta ei tässä nyt onnaa, ei, vähän niin kuin revenantissa. eiku... Joo, kattelin finnkinon sivuja mitä menisi kattoo kun on vielä lippuja vapaana... Varmaan jokin vika osa Outolintua ainakin voisi mennä 10pvä päästä katsomaan. Jos liput on voimassa toukokuun, en muista milloin vanhenisi, niin sitten joku Viidakkokirja teeämäs. Ei siellä mene mulle mitn.
Pukkaa ruoka tulla ylös, kun mä en syö mun refluksilääkkeitä. Ehkä mun tarttis vaan antautua syömisoireille... mutta liippaa liikaa kotiin toi. Ei haluaisi harrastella semmosii, ettei tuu oikeesti.
No kai se nyt tästä, mutta kun miehekekään ei oo oikeesti kotona yhtään.
Miuta ei jaksa.
Vaiks nyt onkin ennennäkömätön jaksamus ollut päällä, kun kevät lähenee tai ainakin aurinko palailee.
Tiedä nyt sitten mitä kirjoittaa. Aika harva se päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti