anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

tiistaina, maaliskuuta 01, 2016

Juon teetäkin välillä

Tuota bambulankaa on vielä, mutta taisi tulla vain ainutkertainen tiskirätti tuosta. Saisi kyllä tehdä välillä jotain virkkausta/kutomista/lukemista ym eikä vain tätä datailua. Koiralle kohta ruoka ja ulos, kun ei täällä muutakaan tekemistä ole kotona, kun mieheke vain seikkailee jossain jäällä.

Syönyt jogurtin ja mandariinin. Eilen vedin kyllä pussin juustosämpylöitä parissa sekunnissa. Siitä turhat pari tuhatta kaloria, jee. Toisaalta kävelin jotn 5000 askelta.

Kaveri lupasi laittaa mulle lainaan parisataa... sillä jos saisi maksettua jotakin x~o. Mulla on melkein kaikille jotain takaisinmaksettavaa. Mulle tulee kuukaudessa joku 900e, mutta siitä on kyllä aika paljon ilmaa. Lähemmäs 7-800 sataa tuo, jolla ei ihan makseta vuokraa, ja 200 tulee vasta kuun lopusta. Ei tajua. Mulla on jo yksi maksusuunnitelma menossa eikä takaisinmaksukykyäkään oo uusille lainoille. Joku toinen makselee vieläkin jotain paskoja sheivausteriä, joista teki asiakaspalautuksen ja se on monelta eri perintäjutuista jo maksanut ne moniin kertoihin, kuten jotkut lehdet mitä se ei ollut tilannut tms. Ei olisi kiva mikään maksuhäiriömerkintä, mutta joo.
Muutetaan sitten jonnekin Hallilaan vai mikä se kaverin kaksio oli jossain.
argh.

Eipä kuulu taas nämä jutut ihan yleiseen levitykseen joten mietin jo koko jutun maalamista ja poistamista. Mutta yksikin säästämäni tonni meni sairaalakuluihin, niin sen jälkeen ole säästänyt mitn.
Kaikki vapotusnesteet muuttuu ihan melkein mustiksi tuolla tankissa. Ei voi olla kovin terveellistä.
Katselin oscareita vähän. Jäi mieleen joku sorority suomennos, näistä sisarkuntien rasismista tjsp.
Nii ja toki Leo rikkoi netin, kun ihmiset twiittaili nelintuhatkertaisesti just silloin, kun sai oscarinsa. Ja uutta memeä on pukannut. huok.
Ei mulla oikeastaan mitään asiaa. Tein enkuntehtäviä viime viikosta imperfektissä eilen illalla. Tässä tuntuu olevan jokin juoni mun laiffissa, mutta oikeastaan se on vain että vessassa menee puoli tuntia kun päivittelee sun millaisia yhteisöjä jne iPhonella(6, ollut nyt vuoden) selaa facebookkia tmv.

kÖH.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti