anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, maaliskuuta 11, 2016

Hyvää viikonloppua viikolle kymmenen

Minulla mitään varaa ole tulla tänne selittämään mitään. Tänäänkin otettiin kotiin ilmanpuhdistaja Lux merkkinen kotikaupasta. Ne tutki että meidän ilmanlaatu on sisällä huono. Ei erittäin huono, mutta huono kuitenkin. Se vehje käynnistyi ja oli hetken hiljaa, niin sitten se olikin jo hyvä ilmanlaatu siinä kohtaa... miten lie laski sen. Kuluttaa sähköäkin vähän. Kun ollaan puolet maksettu, voidaan harkita jo ensimmäistä suodattimen vaihtoa. Tai siis, eikö kukaan huomaa mun ironiaa?
Otettiin kahden vuoden maksujutuilla. Käsiraha annettiin heti.

Njuu, ja posti toi kotiin mulle iPhone6s:n. En vielä tiedä palautanko koko laitteen, vai mitä. Ehkä joku lähisukulainen ostaa... mokoma rahapula, prkl. Mitäs menin maksamaan lainoja lainoilla. Ei se ihan ole järkevää varainsiirtoa...
No koulunkäynniltä saa sentään noin. 3e/päivä. Tänään oli sulkkista, olin siellä ehkä vajaan tunnin. Kävin suihkussa ja läksin bussipysäkille, kun lihakset oli hyvin lämmennyt.

En ole paljoa tänään vapotellutkaan, kun tankissa on 24mg nikotiinia jotain (hyi) vesimelonin makuista, ja kaveri antoi marlborojaan poltella jokusen. Katsottiin sarjan viimeinen Paranormal Activity, ja käytiin pantsovillassa syömässä... mä vedin kotimatkalla vielä jotain ben&jerrysiä, mikä ei ollut kovin hyvä ajatus. Aamulla söin pari lusikallista mämmiä, ja vedin lämpimän voileivän lounaaksi, muuten menin tyhjällä vatsalla tjsp.

Oukkipoukki mä meen nyt duunaa jotain nukkumaanmenoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti