anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, helmikuuta 03, 2016

toisekseen

Nyt on vähän olo... ei ole: sekavaa puhetta mutta päässä flippaa jonkin verran. Joko olen a) vapottanut liikaa tuota 24mg vesimelonia eli nikotiinia liikaa, tai sitten b) koulusta olen saanut jonkun hulluuden.
Koitan korjata päänsisäistä olotilaa parilla kaljalla, ja huomenna ainakin tulee taukoa tupakasta kun lilluu. Sitä paitsi tuskin se mikään psykoosi on kuitenkaan, tunnen pientä huimausta..jos otetaan huomioon että ei ole kokemusta psykoosista, mutta kävin kyllä mielessä, että mitä pitää tehdä.
Ehkä se johtuu vain verenhukasta ynnä muuta miten vieras tilanne tuo on olla koulussa 12-18 kuusi tuntia. Ehkä feikkasin hymyä liikaa, ja sitten iski oikeasti joku dopamiini juttu.
Argh.
Loppuisi nyt tää vellominen. Ja kai se tasaantuukin melko nopsaan. Mutta huh huh kun jotain vierotusoireita ihan selkeästi.
Pysykää lujina, ei kukaan ole oikeasti koskaan yksin... ja muuta rohkaisevaa. Varmaan aika nappisuoritus jos menen mahd. nopeasti unten maille. Taas on aikainen herätys... eikä mun pää kestä varmaan aina välillä sitä nukkumattomuuttakaan? Unipillerit nyt on täysi turhuus mulle, mutta kuitenkin uni on numero yksi mun elämässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti