anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

torstaina, helmikuuta 25, 2016

since when did women own their bodies

Olen nainen, siis kykenen ajattelemaan monta asiaa yhtä aikaa.
Mutta joku breikki tähän sosiaaliseen mediaankin välillä. Olisi tuossa joku tiskirätti, mitä voisin virkata, ja sillä alkaa olemaan jo kiire. Lilaa bambulankaa,jeee

Tehdään hirvi/nauta mureketta uunissa justiinsa. Hyvät tuoksut tulee vain.
Harmi kun täytyy kirjoittaa enkun tehtävä imperfektissä viime viikosta. Vähän epäilen *köh* että ei tule kuutta sataa sanaa tällä kertaa? Ellei ala juurta jaksain selittää tuota viimeaikaista facebook "elämääni". Joku karhu neitinen vähän äskenkin oli täysi idiootti minua kohtaan. Ja mitä näitä nyt on.

Poistakkee mun puolesta moiset, bannia vaan! Syrjäytykööt lisää. eiku

Zuckerberg oli livenä mun puhelimessa tänään esittelemässä tekoäly juttuja. En jaksanut keskittyä sen puheeseen. Jotkut viilentimet siellä oli päällä, isoja putkia, ja mitä nyt ikinä edistystä.

Tiskit on taustalla pesukoneessa pyörimässä.
On tämä niin tärkeää, taas? Ihan selkeästi epähuomioin mun sulhaketta. Oo, sulhake. Tämä sana ei ole tullut kyllä ennen mieleeni! fiance on englanniksi... mitä nyt onkaan... sitä käytän tosiaan poikaystävän sijaan.

Äkkiä takapakkia, ennen kuin keksin jonkun uuden säieteorian tms.

Otsikossa, (lisään yleensä viimeiseksi viimeaikoina) lähinnä viittaan kadulla ym tapahtuvaan vislailuun ja huuteluun tms. Koulussa oli jollain joku soittoääni tai muu, ja varmaan rankkaa alkaa selittää kovaan ääneen aina kun joku nainen menee ohi, että on se noloa, kun sen kaverit joutuvat sen sanoa, sulla on tuollainen soittoääni teeämäs... heeh... Selitin taas pitkästi, päässä kuulosti paremmalta. Tajusitte tai meni yli pään, mutta siis viuuh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti