anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

maanantaina, helmikuuta 22, 2016

Se olisi taas nenä perseessä eiku

Koulussa olin mm. ainoa päivän oppilas, sekä puhuttiin kiroilusta. Siks varte mä tälleen edellisessä kiroilinkin. Paitsi että kovasti väsyneenä lipsahtelee nyt ilkimyksiä suusta.
Kannattaisi lopettaa facebook/läppäri tälle iltaa? toi toinen ikkuna vinkuu välillä että joku muukin on kommentoinut jotain, ja pasmat sekoaa mitä kukakin mihinkin. Nyt suljin sen muahaha. Varmaan koko illan lähti tämä lapasesta kun liitin iPhonen läppäriin muka lataamaan ja sitten tuo itunesi varakopioi sitä. On kivasti tilaakin vapaata, ihme kyllä, eli kuvien otto jatkukoon!
Ei mulla paskempaakaan asiaa sit ollut.
Kaikella on tapana järjestyä, jos se nyt voi olla mun heikkous asenteessani.
yykaakolome ja huomena taas skolee
Taipumus luonnollinen kohti runoilua, nou hätä panic! Vissii varmaankin rimmailu taipuu kans, mun päässä, muutki kun luonnonkiharat ja permis.öö
Jos täytys painaa vain yhtä nappia näppiksellä, niin se oisi ehkä Ö.
Inspiraankos teitä? Teitä, rakkahat lukiaiseni????? ha.
all that ends well ja sitä rataa-.
Mutta popula rakastaa rakkautta enemmän, uudelleen syttynyttä rakkautta... ihk.
tervetuloa minun salaiseen viisauksien maailmaan. Koska monituisista syistä on lukijakin eksynyt tähän. kohtaloa siis, eiku. Muistakee sit vaan käyttää mua lähdetekstinä eiks jeh.
Usea viisauteni on kyllä jo lainattua nekin? eihän musiikkikaan ole alkuperäistä, koska se on kaikki jo keksitty ja kierrätetään vain. sanoi musaope vuonna kolikko.
Eli, kai minulla jokin runko oli tässä...
puu. juu. koska tuuli taivuttaa ruohon, mutta vahva puu kaatuu.¨
chainiis visdöm. ei prkl ihan ku oisi känn- tai siis, missä te ootte? Saako teititellä. Tää ei nyt oo twitter tai instagram, ku tää on, vittu, täähän on mun oma blogi!

Suu pyrpyrällä mä nyt sit lähden himaan täst. oon vaan niin giineous. eiku genious tai isis nero eiku. että mä rkstn tätä kun... vain, soljuu tätä 1010101... tiättekste jes.


Ihana nuksia välillä levollisemmin. Kuusi vuotta huusin varmaan unissaan ja kääntelehdin ja sitten olin tosi päivällä väsynyt. Ja tämä kaikki vain väärillä lääkkeillä!

Huutomerkkiä perään, parhahat lekurit. H...U...L...L...U..M...P..I... mitä minä, koska olet, kuin pullosta tulleen näköinen.

MUAHAHA

Eiku oikeesti nyt, nyt, sitten... ymmärystä vailla olevat menevät nukkumaan<3 koska, uni, on, numero, 1!!!!!!!111!
EIKU.
ää, enhän minä tätä nyt edes kirjoita stana. Tehkää omat johtopäätöksenne.
Kuuluisan suomalaiskoomikon sanoin, ajatteleppa ite... zzz

tämä selittääkin jo kaiken (Lähde: facebook)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti