anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

24.2.16

Oliko tää nyt se psykologien ylihoitaja tai muu virallinen hoitaja - hoito, hoidettava?

Asioiden tarkoituksella tekeminen ei ole sama kuin tehdä mitään tarkoituksellista. Se antaa vain illuusion, että homma on kasassa. Sanoin, ja nuolaisin oivariinia sormesta.

Tänään olen ottanutkin masennuslääkkeen aamulla. Eilen heikotti kovasti koulupäivän jälkeen, pukkasi päänsärkyä eikä ollut niin hyvä olo. Tänään kun lähti koulusta, soi päässä opettajan huuto, että "Mä en suutele enää koskaan!". Ai, mä olen niin hyvä piirtäjä? Pelattiin nähkääs aliasta. Huomenna on jokin pajapäivä. Perjantaina pakko mennä kouluun tekemään läksyjä / levyraatiin.

Tänään on mennyt nesteitä vapottimessa ainakin kaksi tankillista eli vajaa 4ml? Paljastin sisintäni taas, kun piti ääneen kertoa mitä oli vastannut, niin että se myös oli kouluun sopivaa?? Hamppu eli kannabis tuli mieleen, että mikä kasvi haluaisit olla... ehkä sitten jos kun se laillistuu joskus. Koska muuten sitä annetaan vain lääkinnällisistä painavista syistä.

Kohta tarvisi lähteä K-alle, asentamaan muutaman värikasetin tulostimeen. Sikäli että osaan. Huoks.

Melkein koko päivän ollut atomit törmäyskurssilla yhden luokkalaiseni kanssa, ja kovasti yritän välttää sen äänen kuulemista samalla kun kirjoitan ja luen ja muutenkin esitän itseäni. Jokin puhevika sillä täytyy olla ollut joskus, mutta silti jos jokin sana on mulle vaikea, niin se simplifoi sen minulle. Luokan säännöissäkin on, että maalaisjärkeä saa käyttää!

Puhun yleiskieltä suurimassa osin, mutta silti erilaisesti. En katso puoli yhdeksän uutisia, enkä haluaisi olla räntäsade, tai voikukka. Sekin tehtävä oli aamulla, että mikä olisi ja miksi.

Okei mieheke soittaa täytyy lähteä ->
Laitoin viel otsikonkin, mutta se venaa tuolla. argh, ottakee yhteys johtoon jos, tulee onkkelmii,,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti