anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

perjantaina, helmikuuta 19, 2016

mainostusala ei oo mua varten.

Odottelen pääsyä juurikasvu.org foorumin jäseneksi, kunhan joku ehtii hyväksyä minut.
Naapuri lupasi leikata mun permantin pois, ja tässä on kaikkea muutakin hiuksiin liittyvää sälää. Värinpoistoa (riittääkö toi yksi neljän euron paketti) ja millaiseen päähän noi mun 5kpl liloja rastoja sopii? Ja mitä mieleen tulee...

Pihdeillä täytyy sitten avata tästä lähtien toi mun vapottimen tankki. Ärsyttävää, ei niillä tainnut olla halvempaa.

Olen juonut yhden lonkeron ja kohta pari tölkkiä kaljaa. Huomenna syödään poronkäristystä sekä muusia (sukulaisilla?)
En jaksa pohtia mun painoa. Syön mitä syön ja liikun mitä liikun, piste. Ihan sama onko se 111kg vai 115kg. Olisi lähempänä kyllä tavoitepainoa pienempi numero, mutta en halua olla aliravittu. Tänäänkin otin vitamiineja, mitä en edes ikinä muista ottaa.

...okei eli kukaan ei anna vinkkejä mun hiusasioihin tuolla "kysy mitä vaan" ryhmässä... ja näköjään se oli mainostusta jos mainitsee jonkun öö-tyvikasvu.comin---

Ihan perseestä. Mä en ala. Facebook hyväksyy päänirroitus videotkin, ja mun kysymystä hiuksistani ei joku ylläpitäjä kykene ymmärtää.

HAISTAKAA PITKÄ YRJÖ!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti