anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

8.2.16

I had an awesome childhood... from the library




Koulussa tuli otsaan jokin ihme punainen läiskä/finnin tapainen, mutta onneksi otsis peittääpi sen...




Kirjoitin kolme postikorttia, ja sain niihin jopa postimerkit, ne pitää vain tunkea postilaatikkoon.
Aloin kirjoittaa kirjettä mun k-kamulle, ja mun pitäisi alkaa lukea koulua varten jotain englanninkielistä kirjaa, josta saan pitää esitelmän/lukea esseen luokalle. Jänskättää...
Aloitan varmaan jotain "This book was published in 1992..."
hehe. Se oli tärkeä vuosi? Vilkuilin kirjan loppua, ja se loppuu melkein samoin kuin Harry Potter saaga,että "all was well", mutta tämä tarjoaa vielä ranskaksi hienon sitaatin samoin sanoin, ja jo aiemmin kuin mitä potter alkoi muhimaan J.K.:n päässä?





Katselen kokkailuohjelmaa, mutta mun piti oikeasti alkaa lukemaan tuota.
Rahat vähän meni tänään. Lääkkeisiin sun muuhun, mutta ei sitä paljoa ollutkaan. Laskujakin on tuossa enkä mistään saa pariin viikkoon rahaa, joten tilanne on vähän piip.

Paino taisi aamulla olla jotain 111,5-112,5 kiloa... siitä vielä 5-6kg niin olisin ennen toukokuun loppua tavoitteessa?!
Vein koiraa aamulla lenkille ja eilen kaksi kertaa, eli en ole täysin paikoillakaan ollut!
Vielä kun tuntuisi tarpeeksi terveeltä, että voisi olla crosstrainerilla. En vaan uskalla edes aloittaa, vaikka olisi siinä kuitenkaan kymmentä minuuttia kauempaa kerrallaan.

Äsken skannasin jonkun kiveslausunnon meidän koirasta, niin tuli läppärikin käynnistettyä :p~ eläinlääkäri oli unohtanut sen, eli ei kai sitten olisi tullutkaan rekisteriin pentuja vaikka narttu olisikin löytynyt jaiks.

Jos mun koulusta tarttisi jotain sanoa, niin tarttisi kai puolustella, kun melkein hajotin jotain mittaa siellä, kun se tarttui tauluun kourussa hassusti... huono itsetunto kun hihittelin siellä, mutta en mä sentään sitä sormella taputellut sinne väliin, päinvastoin. Ja sitten vielä käytännön piloja muka, jos nolla menee väärään paikkaan kun pitää muunnella centtilitroja tms eri yksiköiksi. Ei se ollut hauskaa :< mutta ei sen väliä... en sentään puhunut paljon kakka ja pissajuttuja kuten se yksi "vajakki" siellä... tai no, mikäli sen nyt voi ottaa säästövinkkinä, että tanssii pesukoneen tahtiin, jos se nyt lempimusaa sattuu olemaan?

Voihan kodinkoje.,

On mulla sentään enemmän sosiaalisten tilanteiden tajua, tai muuta sellaista taitoa? Tänä aamuna mulla oli tosi nätti fiilis, niin en tehnyt hiuksillekaan mitään harjausta tms, ja unohdin laittaa kulmavärikynää kulmiin.

No mutsjeep... melko lailla ja hassun itsestäänselvyyttä taasen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti