anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

2.2.16

holy mary mother of jesus (I will not be a dramatizer)

En mä voi mun skeemoille mitään. Suurin osa ajatuksistani on samaa päivästä toiseen.
Nenänpielet on todella kuivat jo niistämisestä.
Toisaalta olen sitä mieltä, että minulla on nyt juurikin tylsää. Jalka on paketissa ettei hinkkaa kun kävelen eestaas.
Olipa kerran aika, jolloin minulla ei ollut sosiaalisia taitoja kuulemma. Nyt tulen ihan nätisti toimeen jutskaileen muiden kanssa. Jos jollain on erivärisilmät, alan selittää mutaatioista johkin X-men leffan tyyliin. Mutta muuten olen minä kun puhelen jutskailen jorinoin kommunikoin. Muutama nopsajalka tyttö tutustui tänään ja heistä eräs leipoi sen juustokakun. Emt miten tänään tulen niin vähästä täyteen, en mä edes syönyt aamupalaa. Sipsejä on kyllä, mutta mitä antaa sellaiselle, jolla on jo kaikkea mm. ihraa vatsalihasten päällä? Jos oikein punnitsen tarkkaan mun päivittäisiä päätöksiä, niin johtaako kaikki siihen, että hankin perusammattitutkinnon siivoojaksi, ja hmm... Noh, mulle tuli melkein jännituppitulehdus, kun selailin noita ammatinvalinta testejä ihan täysiä. Ei kai se tarkoitus ole kaikkia ammatteja osatakaan. Mutta jooh, perunoita seipäille taas.
Pääsinpähän edes tekemään. Olen kuin olenkin tieteellisesti ajatteleva persoonallisuustyyppi. Heikkoudet: ei ajokorttia, vaikeat asennot, vaaralliset tilanteet, sekä alati valppaana olo joka lie mahdoton jos on jotain sairaudentynkää, mikä kyllä melko paljon karsiikin jo itsessään.
Sitten vahvuudet... yksin tekeminen, etenemismahdollisuudet, öö... no mitä tässä nyt jo tulikin mainittua, tekninen ajattelu ja kirjoittamista nyt ei tarvitse jos imuroi lattioita, mutta jotakin kemiaa varmaan, koska ne puhdistusaineet on silkkoja myrkkyjä, että normi terveys kestää ettei herkistele iho tai muuta saa oiretta.
Muistan saaneeni tuosta avo testistä joskus puvustajan ensimmäiseksi vaihtoehdoksi? En ole varma, mutta nyt sieltä tuli varmaankin atk-suunnittelijaa, mutta ykkösenä oli arkeologi.
Koska tarina on mun dinosaurus, joka mun täytyy kaivaa tavallaan. Ja kyllähän siinä itsekin rapautuu.
Nemo kaverini lontoon pakanaskenestä on juurikin opiskellut yliopistossa arkeologiaa? Mutta voisihan tuosta nousta hieman ylemmäs ja alkaa seksiterapeutiksi. Oli mulla sellainen reflektiivinen ihmistenluku kykykin, vaikka harvoin mitään sanonkaan kenellekään... eli jos haluaisin auttaa tai neuvoa tms ennustaa, niin sehän olisi se mun juttu.... mitä voisin jossain yksinäisyydessä sitten harrastaa. Mutta jos pitäisi heittää jokin ennustus nyt lonkalta, niin ei se varmana siten toimi. Kun ne ennustajat tuolla televisiossa, saa tunteita, että olikohan sillä nyt jalassa kipuja, vaikka soittaja on ihan puupää mummo joku. Se on kylmäluentaa! Minä en tykkää sellaisesta. Kämmenenlukua. Mutta joskus se kipu vaan aaltoilee, ja huomaa että se onkin vain eri paikassa tai pienessä kohtaa. Auttaa jos vähän sieventää.
Hmmm.... mitäs muuta luinkaan niistä pejppereistä. Muuta kuin kamalan listan ammatteja, minulla oli myös kehittämisen varaa.
Melkein kiukuttelin tänään pitsapohjasta, että teen vain yhden annoksen, mutta sitten aloin vääntää jotain ja siitä tuli hyvän kostea ainakin, ei liian sitkeää taikinaa tms. peräti sen verran mitä pyydettiin, eli pellillinen.
"If it happens, it's not a miracle."
Kukaan ei ole täydellinen, ja en voi välttämättä alkaa soveltaa mun omia juttuja koulutehtävissä. Kärsimys on jokaisen kohtalo... paitsi niille, jotka menee kohti valkoista valoa jo... Silloin ei ehkä kärsi, mutta sitä on niin turta, että jatkaa vain eteenpäin kohti kaikkeutta. Jos sielun jatkuvuutta alkaa selittää jollain fysiikan laeilla, että mikään ei koskaan häviä jne... Noh. Meikä lakkaa kyllä näkemästä sen kummemmin unta kuin mitään maanpäällistä, lakkaan vain olemasta... kunnes joku kutsuu taas nimeltä. Koska se oma tietoisuus häviä varmaan kovin helpolla. Ehkä jokaisen kuolema tekee reiän universumiin joka hetki?
Mutta se siitä pitsapohjasta. Kaiken alkusyy. grundorsaken.
Jotenkin on parempi, että aloin kirjoittaa... ajatukset jotka ei muuten muotoutuisi päässäni, estäisivät hedelmällisen toiminnallisuuden. (lue: olisi tylsää)
Niin mutta eihän tässä nyt päästy yli eikä ympäri missään asioissa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti