anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

lauantaina, helmikuuta 13, 2016

Eli aika paha

Jos mua nyt huvittaa kirjoittaa mitään. Kun olen pelkkä saivartelija.

Olin eilen kaverilla pitkästä aikaa. Se antoi rahaakin, mutta käytin kyl 15egee paitaan mikä harmitti aika paljon koska ei ole polttoaineeseen rahaa millä viedä mua kouluun. Kappahlissa antoivat rahaa 5€ liian vähän takaisin kahdesta kympin setelistä ja siinä meni aikaa kun niillä oli jokin uusi kassakone.
Olisin voinut toki ostaa mascarankin l'orealilta ettei siinä mitään...

Täytyisi tehdä kait tuota enkun hommaa, mutta kirjan lukeminen on kesken ja pää ei oikein toimi. Vaihteeksi sattuu haamukipua hampaaseen ja väsyttää.

Katselin vähän netflixistä kloonisota starwars animaatiosarjaa. Vapotin mulla on kädessä ja vasempaan käteen laitoin tekokynsiä ja maalasin pinkiksi. Onhan huomenna ystävänpäivä, mutta melko köyhä sellainen.

Katsottiin jokin Return to Sender trilleri kaverin kans. Siinä oli se naisnäyttelijä Jack Reacherista, mutta muuten hollywood on täynnä noita että tusinaan mahtuu kaksikymmentä.

Paino roikkuu kaiketi jossain siinä 111kilon paikkeilla... On se tyhmää kun jos verenpaine nousee tai muuta liikuntaa harrastaa, niin voi lähteä hampaankolosta tuo klötti. Tai jos sylkee tai juo pillillä ymym. Kaikki sattuu. Kai mun pitäisi jossain vaiheessa alkaa harjata varovaisesti hampaita...

Siellä on kyllä talvi taas. Mutta miten kauaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti