anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

13.1.16

Voi, voi, ja lämmin leipä

"Life is what happens when you're busy doing other things."

Pyykkiä täytyisi mankeloida ym. Kiinteistönhuoltaja oli käynyt lavuaarin siivoamassa putkista, kun se ei oikein vetänyt tms.

Mulle tuli eilen lähetys, jossa oli vaatteita mm. uimapuku ja rintaliivit ja fiksu mekko. Me mennään to-la ensi kuun alussa Turkuun Caribia hotelliin ja kylpylään lillumaan, ja meille tulee koiranhoitaja kai siksi aikaa. Voidaan me syödäkin jotain siellä ravintolassa kyseisessä lomalaitoksessa. Mennään onnibussilla, liput 2hlöä edetakaisin maksoi yht. 5e. Ja se 2 yötäkin oli tarjoushinta mikä tuli postissa, täytyy vain kuunnella kaksi tuntia lomaosake höpinää?!

Vieläkin on tämä flunssa, joka on nyt koko vuoden aiheuttanut tukalaa oloa... ei oikein uskalla liikkua, tai juuri mitään rasittavaa ym. Voi johtua siitä että lopetin tupakanpolton että kaikki tulee kehkoista pois limana...

Tein tänään blogin sitä koulua varten, ja meillä oli työhaastattelua "leikisti".
Täytyy vain pohtia henkisellä työllä mitä sitä sitten isona oikein. Viimeiset kuusi vuotta vai onko kohta seitsemän... kuka näistä vuosista pitää kirjaa edes, niin pitkän ajan olen jo ajelehtinut kuntoutuksissa ja lihonut vain koska: väärä lääkitys; olen ollut liian väsynyt miettiäkseni juuri mitään?

Voipi olla että kaikki mitä minulle sopii on vain ulottumattomissa. Täytyy itse tehdä jokin innovaatio, mutta jos vaikka patentti pysyisi itsellä emt. Kaikki kuitenkin kuolee ja häviää ja mikä meistä tulee, ellei tulevaisuudessa yhä laiskempia ja ei tule olemaan aivoja nro2 tai ihmisrotua vol2. Se marsin kolonisaatio oli huijausta. Ei täällä ole kuin yksi maa, jota me hyväksikäytetään niin kuin ihminen vai voi. Melkein kirjoitin voin, mutta onhan se jokaisen asia.

Oukkelispoukkelis. Mä vaihdoin sähköröökin tankkia pienempään ja heikkotehoisempaan... tulee jotenkin makuakin enempi vaikkei ole edes jäljellä enää kuin niksattomia. Vedin koulussakin 3 niksapurkkaa...

iihk.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti