anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

21.1.16

saattaa nousta jopa hievenen yli k16... fear not...

"jos sä olisit tyhmä, sä et olisi täällä oppimassa"

jaja... ei mikään ihme jos nää jutut jää päähän jyllää. Eilen illalla jutskailin mesessä yhden harhaisen kanssa, joka vain halusi saada ne harhat loppumaan pilleripurkki kädessä.

Mä jätin vahingossa kirjautumatta ulos koulussa mun google tililtä... ope näki vahingos listan mun kaikista blogeista :/ toivottavasti ei muista niitä, niinku se ei muista kaikkia s.posti tilejäkään! Siellä oli sitä paitsi joku jo kirjautunut chromeen... kauheeta kolmiodraamaa tai sit kaikki vaan ui samassa verkossa ja me ollaan jotenki yhteydessä kaikki toisiimme sun muuta hippiläpinää. Mua huvittaa ottaa mallia yhdestä -98 tytöstä joka siellä on ja vaan hokee en mä tiedä... Mutku jos oikeesti mä en olisi mä, niin en vaan kestäisi. Voihan joku vierailija mun blogiin kirjoittaa no problemos, mutta en mä tätä ikinä möis. Okei, ehkä niitä blogeja saa uusia, kuka vaan voi niitä tehdä ja onhan mulla jo vanhoja kirjoituksia hyllyssä kirjassa 800+ sivua,, mutku.

Päätä särkee... pikkuaivoissa lähinnä. Mun etuaivolohko ei oo viel lannistunut tilanteesta.

Luin tossa facesta artikkelia, että loppujen lopuksi jokainen haluaa deittailla vain itseään.

Selitin avokille kaupassa kun se aikoi ostaa kinkkua, että mä paistan sen kankun hellalla, että se tietää mitä rakastuminen on, ja sit se pussasi mua... toi nyt oli vaan jotain albert einstein ajattelua. Oon alkanut harhailla, että oon varmaan seuraava einstein. Toisaalta jos mulla on skitsofrenia, niin kai ne sit haluaa munkin aivoja tutkia kun oon kuollu ja alberttihan nyt eniten on aivoista tutkituin...

En mä voi olla niin rakastettava ja ihana kun mitä luulisi. Enkä mä tuu jokaisen kanssa toimeen. Ja jos mä tsemppaan, niin se on ihan vain mun äidin vika... Eli mä en oo salettina mikään rohkaisija tyyppi...

Alan hukkua mun ajatuksiini... se on varsin muksa fiilis... vähänkö unohdin aamulla ottaa masispillerin. Öljytyistä paidattomista puutarha työläisistä kun tuli puhe, niin miesopekin otti pitkähiasen pois... siel on jotenki kuuma siin luokas ja mä oon muutenkin jo lämminverinen...

Tänään oli matikkaa ja työelämää ja huomenna on salille menoa ja muuta teemaa, riippuu vähän väkimäärästä ...kai mä sit jotkut tossut kaivan huomiseksi ja verkkarit ja mitään hajua mitä nappaan kaapista sitte. Onhan mulla paljon kauniita vaatteita. (silti unelmoin ruskettumisesta kotona parvekkeella kesälomalla nytten valmiiks jo...)

Eilen oli niin hassua kun kaikilla oli mustat vaatteet x) "suomimeiningiä" varsin reilua... tai siis niinku "Surupukuni on musta" tyylii

 emt mä en vaan jaksa välittää, jos minulla on muista poikkeavia käsityksiä ja varsinkaan kertoa niistä!! En tiiä olisiko hyväksi taantua vaan johki oman mielen sopukoihi, niin ei tarvisi ihan kaikkea kelata mitä kukin on ja sanoo.......

No mut.... en saanut kirjettä postissa, vaan jotain tarroja lisää sekä tekokynsiliimaa aika törkeen paljon kappalemäärältänsä...

Farkkuhamekin meinasi koko ajan tippua koulussa. Sit ku pääsin kotiin, se oli jo jossakin nilkoissa. Vaikka en mä mitään edes huomaisi jos hiippailisin alapää paljaana, koska muutenkin niin alaston olo jo... eikä se oo mitenkään positiivinen asia! (en keksi muuta sanaa)

Joku roti sentään!!!! Youtube ehdottelee mulle jotaki ihmeen raiskaus juttuja ja pedofiliaa ja sun muuta dokumenttia... google on mua vastaan. En mä oo ku googlettanut jotain hentaita tuntemattomasta sijainnista mun iphönellä. eli mitään hajua miksi. Kukaan ei halua että mä hajoon. Mähän olen melkein paranoidisen skitsofrenian omaava (se mikä siel papereissa lukee, on lähinnä kasa oireita joita ei oo niin määritelty tarkkaan... ehkä viel joudun sairaalaan joskus, ja tää anamneesi on vaan joku vaihe tässä tautihistoriassa....)

mut sanokaa mun sanoneen! Mä oon tän hulluuden jumalatar ja painukaa sinne kuun pimeälle puolelle, jos ees mietitte stalkkaavanne mua enempää... et siis niinku kukaan ei halua että mä.. tai siis hetkonen, mä luin eile jotain how-to'a että kuinka stalkkereitte kans tarvii ees toimia. Ja eka on ehkä se, että ei säiky. Ei ehkä kannata ees avata konetta. Tää valkoinen taulukin mun läppärissä on jo niin vaarallinen tää alku tässä ku ei muka oo mitään.... mutta mitä oli ennen kuin oli tyhjyys... se menee jo meta jutuksi... plöåp

Koissu tuhisee tossa sikeitä ja mä oon niin kateelline. Vaikka mun tassut rohtuisi, nii mieluummisit vaiks tollanen olio ku tää tässä.

paikat puutuu mä en kestä. Kaikki hauskuus loppuu onneks. Eikä sitä muuten elettäiskään.
vad. Mitähän mulla oli tapana tehdä... toi koissu nyt ainakin näkee jotain painajaisia...

Oikeastaan mä nyt liioittelen, mutta otan kyl ne painajaiset paljon mieluummi. Mun oman pään sisällä on kuitenkin sen verran viatonta ja upeeta ja halipumpulia että tota... korkeintaan vihjailee mulle unet että voisi vaan häipyä. mutku ei oo häpyy häippästä tuolta koulusta, kun oon jokatapauksessa ees sen verran. hmmm.... olen...  niin mitä mä oon...
oon aikas loistava... tiesin että oon kirkas timanttisilmä jo kyl aikoja sitten ja nyt ku oon viel tällane kikkarapää mikälie mut ei kukaan oo ikinä tyytyväine niitte hiuksii...

Koiranelämä on hienoo kun pystyy nuolee omia palleja ja peppureikää<3 siks varte ne muslimit ei niitä varmaa lemmikkeinä pidäkään. lols.

Epäpyhää... siellä isiksessäkin on kuulema jotain seksiköriläitä jotka niitä vaimoja houkuttelee itselleen.. mut toikin aate ny tuli vaan facebookista kun informaatiotulva on niin suuri ja jokainen kuulee vain sen mitä haluaa ja sattuu valkkaa...

mitään hajua kauan nyt oon kirjoittanut jo. Puran lastia mun sydämeltä... joo just siltä jolla on kypärä.... heh hee samuli edelman oli niin perse näyttelijä tossa rööperissä mikä oli koulutehtävä eile...

oon iteki sellane selittäjä ja väsääjä ja joku hmmm.... joku haukku mua jopa jope ruonansuuksi mun youtube videoon jossain joskus... se on jo niinku ihan ite sitä itseään arvostusta melkein

mut nii... en tiiä keksinkö tän vasta myöhemmin vai olinko vaan niin väsynyt, mutta jokatapauksessa se miesope on aika normaalin oloinen mieheks. Tollane tumma ja mua pitempi on niinku mun tyylii mut onneks itellä on se tulilohikäärme <3 >3 ihan sama mitä freud sanoisi tähän ku itekki oli tulilohis niinku vissii ville valoki... no mut jos arvostaa tarttis niin kai mä valkkaisin kaikista mahdollisuuksista itseni.... vaiks nainen voi vaihtaa mielipidettä nii lojaali oon vaan ittelleni ja kukaa muu ei lue mun ajatuksia kun minä itte. Ei saa olla läpinäkyvä eikä voikaan olla, ajatukset siis... se on liian raakaa kamaa...

mut juu, you can't handle the truth!
Kesää on vielä jäljellä... vaiks jääkausi onkin nytte mut.

helvetti jäätyy ennen kuin meen avantoon. enkä muutu vedenneidoksi jos mun päälle kaatuu vettä... mä oon lähinnä weecee ankka...

toaletti tai vessu... mä oon täyshullu ja kukaa ei saa astua mun päälle kun kynnysmaton yli että heippatirallaa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti