anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

4.1.16

rakas blogi..ei onnaa maan matosella

Oon vieläkin vähän kipeä. Koulun piti alkaa tänään, mutta ei minusta ole mihinkään. Hengitystieoireet vai mitä lie laittoi hoitaja mulle selvitykseen, miksi olen poissa.
Tarkoittaa siis etten voi kuoria perunoita jos pärskin niiden päälle tai tyhjätä pesukonetta, olla vaan koneella. Tuo tekee makkarakeittoa. Olkoon vihainen mulle sitten.
Yritin muutamaa slamia tehdä tuossa. Pää on kyllä niin tukossa, ettei pysty swappiin keksiä kysymyksiä.
Katsoin vähän Supernaturalia. Kaupasta hain muutaman vihkon ja appelsiinimehua, niin ja autolla käytiin terveysasemalla aiemmin. Hitto siellä on kylmä ulkona! Vaikka olen lämminverinen ja muuten lilluu ihraa vatsalihasten päällä, niin silti siellä ei pysy hetkeäkään lämpimänä vaikka olisi lämpimiä ajatuksia (suoraan helvetin tulista).
Okei moi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti