anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

6.1.16

Oon vielki kipee?Alakazam ja Applen hymiö tarroja.... esittelen nyt tässä välissä taas ostoksia.. noi on Wish sovelluksesta :x
Käytiin whoppereilla keskustassa samalla kun haettiin mulle nasonexiä ja jotain pillereitä mitkä irrottaa limaa tms ja bepanthenia... yhteensä teki yli 40 egee!! Sairastaminen on kallista, yh.
Olisitte nähneet ne vihreät limaköntsät ja mun verisen alahuulen...
Oon nyt datailla kökkinyt tässä koko päivän... en oikein oo muuta kuin jotain tilijä lähinnä varmentanut ja muuta. Ei kukaan varmaan osta mun blogia koska mun adsense tiliä ei ole hyväksytty yms. se on kyllä ihan perseestä koko niiden rahankeruu jutska, ei ole varmaa tuloa yhtään.
Söin eilen kokonaisen 200g pussin kuivattuja hedelmän ja marjojenpaloja. Ei sitte vissii laihdu jos syö 2000 kaloria päivässä.
Tuonne pitää kyllä ulos laittaa kahdet pitkät housut farkkujen alle, pipoa ja huivia ja paksu takki ym hanskat... tuntuu ihan -30 asteelta...
Uutenavuotena tää mun flunssa sit kunnolla iski päälle ja koko vuoden on ollut ihan karsea olo.
Loppiainen on tänään, niin ei voinut kai mennä kouluunkaan jos ne oisi vaikka kii, heh. Kai mä voin huomenna mennä jo kouluun (paitsi toi ei saa sitä lähtemään käyntiin tms) mutta riippuu vähän montako klönttiä yskin aamulla, pystynkö puhumaan, ja muuten mikä olo.
Ei kai täs muuta.
Kiitos vaan lukijoille, en kyl lähtemäsä oo mihkään ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti