anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

31.1.16

Olen alue jota ei näy kartalla

On ainakin ihan liikuntaa harjoittanut olo, kun on luutannut ja siivoillut ja vienyt koiraa ja ollut crosstrainerillakin tänään. Ei mitään hietöntä puuhaa nämä. Kirjoitin äskeen kirjeen, ja katsoin True Bloodia soneraviihteestä pari jaksoa siinä kun mieheke oli "keräämässä aseistusta" kaupungilla... menetin eilen mun kotiportaalin, joka oli ollut minulla 131 päivää.
Aika hyvin nuhanenäiseksi taas. Tai no, suurin osa aivastelusta on kyllä johtunut ehkä tästä pölyn ja koirankarvan iänikuisesta laskeutumisesta lattioille ja muille pinnoille, mutta enimmäkseen lattioille. Koiravahtikin tulee ja sitten lillumaan Caribialle pari yötä miehekkeen synttäreiden kunniaksi. Mikä voisi mennä vikaan? Laitoin jo koulua varten vaatteita valmiiksi matkalaukun päälle, jota pakkasin Turkuun menoa varten.
Mitäs tässä nyt oikeastaan, suurimman osan päivästä ollut tietokone visusti kiinni.
Taisin viikonlopun aikana nukahtaa kuuntelemaan Game of Thronesia äänikirjalta, että sekään ei oikein sujunut. Kaikki projektit on vähän levällään. Huomenna on jo helmikuu...
Lukijat vaikuttaa hiljalleen tippuvan nekin. Yksinhän tässä periaatteessa ollaan sairautensa kanssa, paitsi että hiljaa hyvä tulee muidenkin kanssa viettäessä aikaa (tarvitsen yksinoloa paljon?).
Me otetaan varmaan läppärit sinne kylpylään hotellille huoneisiin ja oma netti, mutta mitä jos siellä ei tarvikaan niitä? iPhone periaatteessa voisi sekin jo riittää siihen tarkoitukseen. Käytänhän mä erinomaisesti jo joitakin sivuja safari selaimellakin, vaikka yleensä käynnistän tietokoneeni niitä varten, mutta en ole nyt innostunut taas pelaamaan Fantasy Gardeniakaan facebookissa, niin mitäs tuossa. Jos instaa seuraa niin kaikki toki mun naamaan kyllästyy. Tai no miksi sitten jaksaakaan ottaa pois päältä sen jonkun seurausnapin... on se paljon hankalampi kuin vain, seurailla eikös niin.
No mutta olen kyllä viime aikoina melko paljon jo antanut sisimmästäni kaikkea, että joskus on vaan pakko latailla akkuja ja vaihtaa maisemaa tai ainakin mitä sitten olikaan tapana tehdä.
Jonkun miehekkeen kaverin pitäisi vielä tänään tuoda mulle jotain vapotusnesteitä. Se ei ollut uskoa kuulevia korviaan, että paljonko nikotiinia oikein mun nesteissä on. Ei mulla enempää kuin 24mg nesteitä ole edes ollut... ja sekin tuli kaupanpäälle... että jos vaikka 6-18 on sopiva, kun on se niin pientä näpertelyä muuten mun "sekunnin" sauhuilla.
Piilotin youtubesta vapotusvideot, kun ei jaksanut. Ei kai tätäkään jaksa lukea, vaikka kukaan ei ole huomannutkaan että kommentointi on ihan vapaata, mutta ei kai tänne kukaan eksykään, joka osaisi niitä kirjoittaa ilman kirjoitus ja muita ymmärryksen virheitä, eli ei niissä yleensä ole mitään ajatusta käytetty!
Eteenpäin johtaa mieli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti