anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

19.1.16

Mun roolit jakautuu lähinnä mappiin Ö.

Tajunta ja virtaa juu... aloitan vaikka sähkölaskusta, jota tuli maksettavaa kymmenen egee peräti... Sain postissa muutes kolitsin... meenkin nyt kokeilemaan sitä... heheeeeeeee


"Mikä velho sieltä nyt saapuu", kysyi minun ainoa asustetuomari. Hih. Mä oon nyt vähän niin kuin ankeuttajan kokomustissa vaatteissa. Ihan perus suomisettiä. Musta siis näin talvisin. Onneksi ei tule hiipparoitua pimeässä, tai olisi oltava heijastin. Niitä on kyllä siunaantunut mutta en nyt heti osaisi sanoa, liekö kirjahyllyssä yksi jne...

Postissa tuli myös kirjanmerkkejä ameriikoista ja kynsilakanpuhdistusliinoja mitkä tuoksuupi omenalle.
Mieheke kyselee mua tilaamaan jonkun headsetin Kiinasta- eikös vielä vähän aikaa sitten ollut mulle melko eksoottista jos sieltä asti tuli tavaraa.

Kun vaan jaksaisi tukea postin toimintaa, mutta ne perkeleet lisää postimaksuja koko ajan niin en mä ees tiedä viitsiikö sitä swappailla enää systeemeitä....

Niin ja meikä oli taas keittiössä ja hellassa syttyi tulipalo ja palovaroitinkin piippasi kerran, kun yritin kotonakin karamellisoida nuita paahtovanukkaita (grillivastuksella)., mutta muuten vaikea mennä vikaan noissa. Tein joskus aikaa sitten pikkuveljille eikä ne tykännyt niistä :<<< mutta ehkä oon kehittynyt. Kyllähän se ruuneberin rouvakin myi kansalle reseptinsä kuin pitsa konsanaan aikoinansa.

Onnex mun ajatuksille ei löydy valmista reseptiä, huh.... tai no, jos mun ajatukset oisi tähtiä niin ne ei mahtuisi tähtikuvioon<3

Höpönpöppöö taasen. Tätä avohoitoo väsyttää ihan kamalasti, kun viime yö oli vähän sitä ja tätä ;);) toisinsanoen olin valveilla ja joskus keskiyöllä tuli kaveripyyntö joltain vm -62. No minähän siitä sitten inspiroituneena kaivoin tähtikartan esille ja eläinradan merkkejä taas pohtimaan jotain emt...

Sitten kaivoin mukaan ne runebergin torttumuotit eiku silikonivuoan ja cremebrûleé vuoat ja kiikutin kouluun. Ei kai mulla muutakaan elämää nyt oo kun toi koulu vaan, eh he. Tai siis jos puristaa harmaita/valkoisia aivoalueita ja kaikkee mitä sieltä sitten löytyykään niin, ehkä sitä sitten taas jotain oppii ja muokkautuu jotenkin enemmän sopeutuvaiseksi tai öö.... niinku. jelp, katkesi ajatus mutta ainakin sitä sitten... no ei siis päädy keski-ikäiseksi johonkin pajalle väsää keppihevosia niinku mt-potilaan vaihtoehdot iäkkäämpänä on sit niinku vähän siinä.

Poistin jonkun suomideitti profiilinkin äsken. -96 on niinku vähän liian nuori mulle herranjumala. Ei muuten, mutta.
Saapi päätellä ihan ite koska itse olen näinkin looginen, että jos jätän roikkumaan jonkun lauseen, niin puhekielessä se on vaan sellainen... mihin sit tarttua jos välttis.

Aina ei voi ihan tajuta kaikkea mutta sitten varmaan ________________________________?!

Miten mä olin ihan keskiviikossa. Halusin jo alkaa tehdä sitä oppimisblogia. Ei voi kuitenkaan tehdä ihan kaikkea kerralla vaikka saankin aikaan ainakin nääääääiin paljon ja tod. nopeastikin ja mitä kaikkea vielä, jihuu..... doodlausta tein tänään ja se on sitä mielenvirta piirtelyä kans. Tein kaikkia pentagrammeja, salamoita, palapelejä, ristejä ym raitaa ja koukeroa... omin kätösin kuvaan mun kädestä! Ja mulla on varmaan joku bodydysmorphia kun aluksi mun ranteesta tuli varmaan max. 3-4cm levee.... oikeesti se on niinku niin iso. Ettei edes suurin plus size käämi vähän niinku mahdu tai tiukkaa tekee sen laittaminen ranteeseen. Ja sormet! Älkää ees aloottako miten... miten siis iso sormus mulle ees menee.... ameriikan koko 12 on se toiseksi isoin.... sit joku 13 on niinku jo mun peukalonkokoinen... tasaleveä olen kaikinpuolin kjullah

Mut joo isis tulee ja tappaa.... röökaustauolla oppi taas ennakkoluulojakin. Se transihminen on melko rempseä tapaus. Harmi vaan jos oon nainen ja se ei välitä niiden lähentelyistä. Eiku... mieshän se on. Voi pallit, kun se niin on nainen. Ihan hämmentävää. Varmaan yhtä kiintoisaa kuin skitsofreenikotkin. Sillä onhan meitä toki "niin vähän". Suomessa kyllä useampi saa diagnoosin kuin se yksi prosentuaali.................

Mm. eräs vanha rouva oli jonkun rempan takia siellä kun vuokraisäntä tms oli häntä haukkunut hulluksi, kun joku juttu olisi pitänyt korjauttaa.... tai niin tuo minulle selitteli. Ei se kauaa ollutkaan siinä kylmässä huoneessa


Joo mutta ei kiinnosta enää kirjoittaa. Koska alkaa tylz silloin kuin kertoo jotain elämäkertaa tms huomioo populasta.hhhhhhhhhhhhhhh
Vammat ne on sisälläkin. Joku kumma mustelma tuossa etusormen ja keskisormen välissä kämmenselän puolella. Ei tajuu tai muista tai vain epähuomiossa.

Jaaa jaaaaaaaaaas. ,,immeisillä on niin paljon kaikkia salaisia motiiveja paitsi toisaalta sitä vain pönkittää sitä ajatusmaailmaa että kaikelle on syynsä ja jos tekee jotain niin myös "haluaa" sen tehdä ja kaikkea paitsi mä vaan AION. Mun motto kaikelle on just toi. Mä toivoisin että mun aikeet roikkuu mun ympärillä kuin tatti. Sienet sateella rankassa ilmankosteudessa. Puhun ja hengitän mitä aion tehdä. Kunpa sitä ei ees tartteisi sanoo.

Mut mä oonkin vaan... nii mitä mä oon. Joka kerta toi kysymys yllättää, ja joka kerta olen jotain muuta. Ei sellaiseen varauduta jotenkin emt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti