anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

14.1.16

Löysin tällaisen luonnoksen
Katsottiin Ylen dokkari nimeltä Tavarataivas... kirjattiin esineitä, mitä ottaisi ensin varastosta, jos koko omaisuus pitäisi kämpästä laittaa pois... ja no, mä sain mun "omaisuuden" takaisin vasta elokuussa viime vuonna, kun äitee heitti pihalle tai no, "etten tulisi koskaan takaisin" tms...

Kaipa sitä hamstraa kaikkea turhaa minäkin. Muffinssikoneista kaikkeen pienempään roskaan mitä ei jaksa pois heittää.

Mun tarveisi vähäsenniinqq ...päätä värjätä kun on niin ällö tyvikasvu mutku ehkä sen teen vklo.

Muute aika classic look mulla. Ja postista saisi Pikku Hiljaa alkaa tulla lisää nesteitä tohon vapottimeen. En kestä oikein olla ilman nikotiinia mutta oonhan mä kipeäkin enkä sitäkään kestä joten kivun kynnys on jossain niau.

Mut mut... peruskyssäreitä tää elollinen ja eloton elämä :D
personifikaatio.. sekä transferenssi..eiku. Mä heräsin yhdeltä eilen yöllä unesta ja en oikein sen jälkeen saanut unta. Herätin itseni siittä kun huomasin liukuvani jo toiseen uneen...
Ehkä ei pitäisi lukea S. Kingin kirjoituksia, kun tulee aina mieleen se Kalpean aavituksen 25. luvun alku...
No mutta tällaista schaissea ja pökälettä tällä kertaa Ô_õ
Hieman tota. voisi tänä yönä niinku relaa... vedin kyllä edin tänään ja tikkarin tunnilla, mut niih kai sitä kohta väsyttää tai no kävin suihkus ja eilenki kävin ja toi avokki haki mulle dödöökin lisää illalla eile.

Ei sillä että haisisin, ehkä vaan mieluummin haistaisinkin jotain. Mikä on ihan looginen johtopäätös!
Eliks jos vaiks tää raakile sit blogii ja mitälie kärkkyy täält. eiku. Osaan mä kirjoittaakin oikeasti mutku.
Ärrinpurrin nyt taas saatana kutsuu tiätteks tämän laatuista keskustelua luokassa ehkä kaikkea mitä ei nyt huvittaisi kuunnella muiden juttuja aina... Kuka törkyturvan hiljentäisi jos ei turpa itse.

Löylyä vain lisää... kestän kyl mitä vaa. Mä oon luja hemmo kuin kanamunakenno. (C)Kajsa Blom

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti