anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

18.1.16

Epätoivoon psyykkausta eiku siis huok huok...

Ice, ice, baby... Nyt tuli niin viileä neste postista, että jösses. Minttua ja mentholia juuri silleen, että ilmastonmuutoksenkin kylmentävä vaikutus palaa suussa eiku. Suuta kohti kuitenkin se höyry menee, vapottelin sitten sekunnin taikka neljä kerrallaan...

Käytiin hakemassa diisseliä autoon ja hotdogit syömässä napaan bensa-asemalla... Sitten söin neljän kananmunan sörsselin tabascolla ym mausteilla ihan ite tehtynä yrttimausteet, pippurit, chilit kaikki aromisuolasta persiljaan. Mutta se sinappi oli liikaa hötdöggisä, (joo siis mä kirjoitan tahallaan näitä sanoja näin lol...) mutta nälkä oli kaamee niin ei ees huomannut kun olin jo melkein popsinut sen...

Jotenki vain salaatti ja joku hassu pastanpalanen kastikkeella ei täytä, koska aamulla vain loput myslit. Opekin jakoi ruokavinkkejä... lohikäärmeiden lempiruokaa eli köyhiä ritareita se oli tehnyt. Voi ziisus jos mun äiti antaisi mun käristää sellaisia, mikäli ja en siellä asuisikaan, mutta sen nenä hajuaisti oli kyllä niin tarqq.

Nii ja huomenna saan tehdä creme brûleita. Se on vielä vähän auki miten ne karamellisoidaan... en oo ihan varma onko äiti pakannut mun liekinheitintä mukaan tavaroihini mitä sain elokuussa ja sittenkin se pitäisi varmaan täyttää tai muuta kivaa. Siinä koko paahtuvanukkaassa on se idea, että sen kuoren saa lusikalla rikkoa... joo just niin kuin Amelie elokuvassa. justiinsa.

Multa alkaa kenties loppua jo ajatukset tänhetkiseen kirjoitukseen. Parvekkeella oli jotain petivaatteita ja ilmeisesti illalla suihkuun ja oon hieronut mun sisäreiteen taas jonkun vitjakkeen finnin (mulla on herkkä iho). Eli auts taas.

No mutta siis, elikkäs elikkä... tota noin niin joo. Tehtiin joku tollane hojks, eikä mulla oo ees ollut tollasta koskaan. Mutta en kerro sana sanasta kaikkea totuutta totuudesta sillä toi on luotta- ja muksellista informatsuunia. Ettei se niinku teitä kiinnosta ja kaikkee..

No mutta jos vaikka kohti ääretöntä ja sen yli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti