anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

20.1.16

En mä nyt tiedä tosissaanko oon vai runoilenko muuten vain

Uuuh, mulla on huono olo... söin liikaa muusia ja kanapyörykkä kastiketta...

Tänään oikein tehnyt mitään jännittävää... leikkasin varpaankynnet kai.
Kohta tulee onneksi kirje postissa, mihin saa vastata kirjeellä, siis...

Aamulla paino oli reilu 112kg... eli viisi kiloa kevyempänä jotenkin? Eihän tuo nyt voi olla. Korkeintaan hihkumisen arvoinen asia, mikäli jaksaisi.
Käytiin kahden tunnin ajelulla koulun jälkeen, josta tunti saattoi mennä kauppaan. En mä nyt tiedä ostettiinko me mitään järkevää, mutta palovaroittimiin ainakin patterit.

Mietin ennen nukkumaanmenoa vielä tunnin mun koulupäivää, enkä saanut nukuttua. Turhaa kelailua vaan. Onneksi tein päätöksen nukahtaa sitten kun ensin nousin vähän jaloittelemaan ja ravistelin päivän pölyt niskoista.

Radiossa tuli kaikenlaista laihdutusjuttua... hormoneista ja siitä (fat skinny) läski laiha jutusta ym minkä muistaakseni tiesin jo monta vuotta sitten, että eipä siinä mitään uutta. Ruokailurytmiä sun muuta pölönpölön. Toisaalta alkaa tuntua jo, että olisin saanut vanhan Kajsan takaisin, joka oli normaalipainoon matkalla... vaikka en nyt hullunlailla liikukaan tällä hetkellä. Tai no, vedin mä pienen pussin sipsiä tänään ja jonkun pienen suklaapatukan ja ostin vielä pepsi maxiakin puolitoista litraa, josta on menny jo sellainen 0,75dl ainaskin.... että vähän repsahtelua tähän väliin kait. Nii ja kouluruoasta vedin jälkkärin napaan, että ei se ollut niin hyvä idea. Noh, sitä on repeilyä ja sitten on repsahtamista ja sitten on repsottamista ja röhnötystä sun muuta.

Sanoin kaupassakin kauppapäättelle, en jaksa. Lähimaksut on suolesta... en vaan osaa. Varmaan laskuja on muutenkin mitä huomenna sitten maksella tilauksia jotain homeenter leffakerhosta kolme leffaa (tilasin enemmänkin, mutta loput oli myyty loppuun). Ja on mulla kestotilaus höylistäkin... jos joku tietää sen intuition höyläsarjan, "suunniteltu naiselliseen käteen" tms... Onneksi loppu ne helvatan kevennys tuotteiden 9kk tilausjakso. No mut juu... pikku ja hiljaa tätä rahatilannetta taas.

Tulee varmaan mun pankilta kauhea luottokorttilasku, kun tilasin sillä kortilla noi vaatteet brittein marks&spenceriltä, ja sit meedoc velotti omansa 34 egee kun tarvitsin tähän flunssaan lääkärin mielipidettä kait. Sieltä tuli ne reseptit tohon duactiin ja kortisonia sisältävään nenäsuihkeeseen, ja ne maksoi sitten taas nelkyt egee koko lääkkeet... Mulla on yksi maksusuunnitelmakin jo käynnissä, kun ei jaksa siirrellä eräpäivää, ja sitten siihen menee kymmenessä kuukaudessa joka kuukausi, että saa sen pois. Onhan tuossa sitten melkein jo kohta siinä tilanteessa, että maksaa lainoja lainoilla, jos vaan jatkaa tätä... pitäisi ehkä välittää jo! Mutta sitten joskus maalis-huhtikuussa tulisi ainakin joku hyppymaksu koirasta ja jos pentuja tulee, niin niistä osasta myöhemmin kait rahoja, mutku niistäkin tarttee maksaa takaisin mun sponssareille se kolmesataa mikä meni koissun testeihin liekö se sopiva astutukseen rekisteröidyiksi pennuiksi tuleville otuksille...

Fyrkka on fyrkkaa, paitsi banjaan kyllä että rahaa ei ole edes olemassa vaan se on pankin lupaus maksaa mulle sen verran mitä ne on lainannut multa... ja tää kelan antama raha mulle, se on varainsiirtoa vaan...

Tilasin mä tässä yhden 1992 syntyneen kirjankin kahdella eri kielellä kokoelmiini. Siis sellaisen mitä tuli luettua koulun kirjastosta lainattuna ihan ekoilla luokilla... enkä nyt tarkoita niitä Pekka ja Pätkä kirjoja, mitkä lähes jäi mulle mutta onneksi sain ne palautettua ihan viimosella hetkellä. Olisi kyl pitänyt pitää itsellä se äidinkielen kirja, minkä muutkin piti... siinä oli yläasteen lopussa kaikkea ablatiivi ja akkusatiivi jutskia.

Tuleepas sitä hela kirjoitus taasen... Toi yks kukkuu tuolla kun pöllö ja mun ryhmäänohjaajakin sanoi tänään "eiku", et mä voisin niinku rajoittaa senkin käyttöä vastaisuudessa. Muutenkin varmaan olen niille tyypeille raottanut sanaista arkkuani kuin eniten koskaan ennen.

Mut joo... ei kai täs...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti