anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

9.1.16

Ei ole muuta pyhää kuin luontoEn puhu ihmistä<3 Tulee mieleen lähinnä ajat mielisairaalassa :D Tämän pointti on kuitenkin se, että ihminen on ihmiselle susi...

Nyt on uusikuu... kuuntelen pakanallista musiikkia ja mietin mitä kynttilää sytyttää ja voisiko jokin loitsu toimia mun polville... varmaan auttaisi laihdutus ettei ne rätisisi kun teen kyykkyjä.

Tein tänään suklaajuustokakkua ja tehtiin myös lihasoppa.
Sain kiinasta laukun ja sellaisen käden, missä voi pitää sormuksia. Eilenkin tuli postia, en nyt jaksa muistaa mitä.
Pitäisi ehkä ladata kamera ja tyhjentää muistikortti/hankkia uusi/valkata mitä kuvia säilyttää.
Kaikkea sanoja sitä taas löytyykin vaikka en edes mieti mitä kirjoitan noin niinku etukäteen (se ei vissiin oikein toiminut). Ego on pahuus... se on meidän vihamies. Mutta toisaalta on hyvä meditoida ja antaa murheiden, halujen, ja sellaisten vain hetki pysähtyä ja pitää tietoisuus silmissä tai kolmannessa silmässä kuten tekisi joogaa tms. Hih, olisi siinä kyllä sanansa sanottavana kristityillä...

Mutta tällaisia luuloja taas<3 Ei osaa selittää sen paremmin. Tänä aamuna katsoin pokemonia, sen jälkeen vähän uk versiota laihdutusohjelmasta ja lopuksi suomi-hypnoosia... Netflixiä en ole ehtinyt silmäillä mitä nyt vähän iPhonesta Buffy, vampyyrintappajaa.

Niin ja toi meidän modeemi on rikki ja saadaan uusi... Pitää kuulemma kirjoittaa "Wlan ei toimi" päälle, kun palautetaan sitä, ja haetaan uutta. Sitten vissiin otettiin Cmore soneraviihteeseen.
Että nyt voi katsoa mielinmäärin ties mitä. Mua huvittaisi katsoa HBO:lta kaikki True Blood:it uudestaan, mutta kun on nähnyt sen vikan jakson, niin no... näkee vain miten kaikki kulminoituu siihen loppuun. Ja pari kirjaa siihen liittyen lukeneena Charlaine Harrisilta, niin ei siinä juuri salaisuuksia enää ole. Juonessa siis?

No mutta jeba jeba. Mitä ikinä keksinkään on melko laaja käsite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti