anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

27.12.15

TMI

Peräpuikkoa sitten vaan. Anuksella on vähän outo olo. Peräpukama ongelmaa on siis.
En oikein jaksaisi kirjoittaa joulusta, tullut vähän syötyä liikaa... ponnistellut vessassakin siis.
Saatiin astianpesukone, suklaata, kirja, värityskirja, joulukalenteri, ja miehekkeen lahjat teemuki (Keep calm and drink tea) ja lasinen teen säilytyspurkki ja joulupukki suklainen. Nii ja joululippuja elokuviin 8kpl, käytettiin kaksi jo star warsiin ja tuo kävi 007:aa vilkuilemassa, eli vielä olisi matkijanärhi2:nen näkemättä (ym ym ym).
Pesukonetta asennellaan huomenna. Sinänsä tulee kiire laittaa tuo lattia kuntoon, kun siinä on monttu. Kaukalo haettiin alle tänään Prismasta 60cm. Jos se olisi ollut joku mini kone, ei olisi tarvinnut irroittaa mitään kiinteitä osia kaapista kääk.
Mulla olisi kamalasti postiin vietävää juttua. Huomenna on kuitenkin myös kaverin synttärit!
On tämä kirjoittaminen sitten outoa kyllä. Tai siis kun en mä anuksellani kirjoita, mutta voihan rektumi kun on outoa istuminenkin jopa. Kun tulee vessassa istuttua joskus tunti tai ainakin enemmän kuin suositeltu 5min, niin siitä se lähtee.
Nyt ei jaksa oikein miettiä taas painoa. Oli se aamulla vielä sadanviidentoista ja jotain puolella. Eli laihdutettavaa ennen toukokuun loppua vajaa 10kg... jos miettii miten ällö olo oli silloin kymmenen kiloa sitten, niin miten mahtaa nyt olla itsetunnon kohdalla kun saa sydärin kun katsoo peiliin eiku.
Ei mitään hauskaa mun mielestä. Aikuiset juttelee omiaan ja mä haluan vain olla poissa sieltä, lukkiutua vessaan... siitä ne ongelmat sitten lentääkin peräsuolesta. Eli mun soveltama ratkaisu ei edes ole hyvä. Huonoin mahdöllisin kenteis.
huok. Mä haluun enemmän niksaa mun nesteisiin mutku, sitten mä en voi vetää edes, 2sek höyryjä. jos on 18mg esim. ää vaikeet.
Ei se ole elämä muuta kuin kärsimystä. Ehkä buddha oppi sen, kun meditoi istualteen niin paljon

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti