anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

20.12.15

tekin olisitte, jos kalvaisi joka ikinen asiaSupernatural muuttuu ihan Buffy, vampyyrintappajaksi... Deanin pelastaa enkeli pois helvetistä, ja sen veljellä on edelleen puolidemoni kykyjä, ja nyt maailmanloppu? Näitä kausia on vielä tuplasti katsomatta mulla!
No niin, tänään siis oltiin taas kaupungilla pelaamassa Ingressiä, ja joku auto haettiin, kun tuo reissaa hesaan hakemaan uupuneita matkailijoita mistä lie lentökentältä.

Mä varmaan jotenkin munasin tuon eläintensuojeluyhdistyksen lomakevaiheessa jo, että saataisi väliaikaiseen hoitoon toinen koira Akun seuraksi... eilen illalla joskus keskiyöllä kirjoitin mun kaverin koirasta jotain, että se pelkää mun miehekettä, vaikka on ne ihan onnellisesti rymynnyt pitkin Annalaa keppien perässä missä lie kasvimaissa täysin kurassa vapaana. En osaa sanoa, kannattaako ne koirien vapaata kasvatusta, vai vähän tiukempaa kuria. LOL.

Eniveis, tiskasin tänään. Käytiin burger kingissä (taas). Mulle jäi 5e ja laskuja on varmaan tonni, ja saan tiistaina saan pienen takuueläkkeen. Kuinkas vitussa mä oon saanut raha-asiani näin vituiksi. Voi Kajsa, Kajsa!!!

No mutta se siitä. Jos mun luottotiedot menee, niin päästään ehkä asumaan mun entiseen paikkaan varmaan... viidenteen kerrokseen... jaa mutta onhan sinne hissikin tulossa. Sekin on melko iso vitsi koko talo.
Ehkä mun pitäisi kertoa mun kaverille mun rahaongelmista... en mä kuitenkaan pelaa pois mun rahoja *köh* mutta kyllä ne menee. Uhkapelitkin oisi ehkä 0,1% kannattavampia kuin ne pelit mihin mä olen ns. koukussa. Enkä edes pelaa kuin ffsng:tä ja Fantasy Gardernia enää. Enkä niissäkään ole tyyliin satoja tasoja kavunnut...
Että hih, hih. Hih h..ääk. Onneksi mun asioilla on tapana järjestyä (y)
En mä oikeastaan enää pelkää mitään... sairaalaan heittämistä, tai siis mitä ne voi mulle tehdä enää...
helvetistä paistinpannuun.

Niin no... saadaan ainakin jouluruokia seurakunnalta aattona, ja jossain sukulaisilla on sitten kunnon pöperöt ja on meillä ainakin 15 purkkia hernkeittoa. Siis niinku että mitä voi tapahtua???

Tämä viikonloppu nyt taas. En viitsi kertoa edes. Positiivisuus on haastavampaa mitä luulisi... kielletään sana negatiivinen, ja hups täytyy kaksi kertaa joka tapauksessa reagoida. Toi oli jostain Diktaattori komediasta. Musta komedia mun laiffi, sanoisin, mutta ei yhtä paha kuin se Voices... mulla alkoi päätä särkeä kun yritin ymmärtää sitä.

Joko mulla on synnynnäinen vika, etten ymmärrä mitä on psykoosi, tai sitten mut on lääkitty niin, etten edes mitään tajua koko aiheesta kun olen niin pihalla. Eli voin ihan huoletta väittää siinä olevani, jos joku Psychosis kappale soi jossain festeillä. Vittu en halunnut mennä sinne ja sit heittelin tupakoita sinne lavan suuntaan, kun olin niin vihainen, että hukkunut yksi askikin siinä ennen showta johkin. Tai siis kaikki vaan kasaantuu... Joinain päivinä on uskomaton tuuri, ja satun olemaan oikeassa paikassa juuri siihen aikaan kun pitäisi, yleensä olen ihan vitun ajoissa, mutta kun.

shit happens... ja se tapahtuu vain kaikille, paitsi jos on tarpeeksi onnekas ettei muista enää koko paskan tapahtumista eli jes. Tai siis jos paskaa on kaikkialla, niin joko mä tukehdun sen alle tai sitten ei kukaan muu edes näe koko tapahtumaa ja mä vaan muka valehtelen tai "ei ole totta" vaikka olen kävelevä todiste koko onnenkantamoisesta. Niin kuin se vitun lääkäri Pitkäsniemes väitti, etten ole mitään salilla, kävelemässä, uimassa käynytkään kun, olin normaalipainossa.... no tietty ne lihotti mua 10kg ihan possuksi ja älkää edes alottako mua lääkkeistä, hoitsuista, ja kuntoutuskodeista.... ei ollut parasta aikaa...

Oikeastaan sanoin periscopessa yksi päivä, että en suosittelisi mitään, mitä olen tehnyt. Se on niin jumalanpilkan tosi.
Olen "synkkä" mutta ah niin inhorealisti joka kuulema asuu jossain fantasiamaailmassa....
Ei maailma ole mustavalkoinen!
Vitun kristityt saatana. Maailma ei ole hyvä tai paha, tai mielestään terve tai hullua.... mua ei tosiaan uskottu, tutkittu, eikä kyllä sörkittykään siellä sairaalassa, tulostettiin pinkkaa jotain kirjoituksia, vaikka ei tietokoneella voi edes saada mitään psykoosia ja jotain ihan muuta kyllä mitä en halua selittää jos otetaan joku väsyneenä kirjoitettu irtonainen lause jostain.

Sitä mä vittu vihaan. En ole mikään journalisti, mutta luulisi että se on tosiasioiden vääristelyä.
Ei tajuutteks hei. Joko mä itken mun omalle naamalle, tai sitten pistän hymyä siihen, ettei paha maailma pysty mitään.

Masentuvainen olen ollut aina ja olen niin iloinen mun masennuslääkkeistä. Joku sanoi alkaneensa nähdä harhoja, kun niillä oli tämä lääkitys mikä mulla on, ja tienneensä sen myös.

argharghargh.... eilen oli kansallinen emo päivä. Sitä nimeltään angstia tiätteks. Mä en ole enää edes angstaava teini... mä vaan oon niin sappi pitkällä kyllästynyt vitun kaikkeen ja jos mun ainoa hupi on edes olla mitä mä oon, niin menkää kasvattamaan itse itseänne jossain paskassa, siellä ne kukkasetkin kasvaa.. stna. Lopullinen "tosi" kuolema odottaa niitä jotka ei usko esim babtistien jumalaan eiku siis Jumalaan ja kuka prkl jaksaa mitään enkeleitä jos niillä ei ole elämässä mitään muuta kuin sairautensa missä ne velloo ja kaikki ne saatanan mielihyvähormonit
ja.. ei jaks. Oon tällainen elämänkokemusta omaava kielipää, joka sopii yhtä hyvin "suomeensa" kuin vaikka nakki sopii pääkoristeeksi.
Anteeks mun muoviset datakyyneleet ja rokkailkaa päänne täyteen mitä ikinä te haluatte, koska mun ego vissiin tajuu jo tollaset sudenkuopat -
ei täällä pärjää intuitiolla. Intuitio on sitä että tietää jotain heti ilman mitään muuta etukäteistietoa. Siis se on sitä, että on oikeassa paikassa oikeaan aikaan, mutta kun sattumakin on vain paskan illuusio.

Siitä puheen ollen... yksi sana ei taaskaan tule mieleen... se on sitä kun tulee vanhaksi ja on kaunainen koko elämänsä vääryyksistä.. kun sillä ei ole nyt väliä mutta mun elämä jatkuu väärinymmärrettynä ja niin hupaisan kliinisesti kerrottuna jossain tietokannassa ja jos maailmanloppu tulisi, niin mitä vitun väliä olenko hullu, jos se on vain jotain jonkun tekaisemaa ja toisen sanelemaa paskaa sanonko missä. Onneksi en näe sitä mun psykiatria enää koskaan sieltä Pitkästäniemestä, koska kaikki mitä se yritti mun kanssa keskustella oli niin väärin ja se ei tiennyt musta mustaakaan valkoisesta

Ja. vaisu en olisi kyllä sillä kertaa kun sen akan näen taas.... (ellei satu olemaan kurkku kipeä, kuten silloin. Siitä kävelystä huom.)

No mutta silti. Ahdistusta. Tämä on itsensätutkiskelua toisaalta, eikä sitä että uhkailisin ketään. Jos uhkaa mun muistoja tai mulle tärkeitä juttuja, kuten mun oma aivotoiminta tai mitä onkaan, niin siinä on turvallisuudentunne kaukana mulla.

Vihatkaa rauhassa minua taas tästä paskan tekstin tulemista ei voi estää, kun vaan mielestä ryöppyää jotain ihan erroria. Silloin kun tarvii käyttää insert nappulaa, eli kun teksti katoaa kun kirjoitat, niin se on tämän vastakohta.... pieni atk nörttihuomio... osaan Wordin ja osaan sosiaalisen median ja osaan instagramin ja facebookin ja livenä osaan esittää jotain pöllöä pelleä ja iloista mutta sitten täytyy olla yksin ja olla vihainen.... tiätteks, purkaa sitä saatanan esittämistä ja "hei onks mun tukka hyvin" turhaa turhaa turhaa tanssia ja keikkumista ja muuta iloista vihaan yli kaiken, ja silloin kun olin pieni niin vedin yhtä nenän verille, kun se yritti olla kiltti.... tavallaan vihaan sitä, koska vihaan itseäni, ja siitähän se ilo sitten roiskuu.

SIIS TAJUUTTEKSTE MITÄ MÄ MEINAAN. mun äidinäiti on jossain hoidossa Nokialla, ja sillä on skitsofrenia ollut ties miten kauan ja se kirjoittaa kaiken isoilla kirjaimilla...
että jos säikytte pientä caps lockia, niin minä ainakaan...

Tupla ja kuitti. Jos vapaata tahtoa ei olisi, niin olisin aika vihainen jos sitä ei olisikaan, eli jos Jumala olisi olemassa, mä joutuisin helvettiin koska se on niin epäreilua mitä hän joka tapauksessa tekee koska joko kaikki on ennalta määrättyä tai sitten me ollaan vain joku universumin omakuva, ja fear leads to anger, anger leads to hate, and hate leads to suffering.... koska Yoda on niin mahtava.

Eli miksen ole katsomassa uusinta star warsia. Koska ei ole rahaa.
Ja joulurauha maan päällä kuin taivaissakin... eikä tarkoita mitään kuolleita sieluja jotka on taivaassa, vaan sitä että ...ajattele ite heitä.
Koska ei kukaan muukaan koska ikinä enää tuu ajattelemaan sua. Maapallo vaan sulaa Aurinkoon joskus, ja joskus sanoin että ihminen tuhoaa maapallon mutta olen sen tiennyt kauan, mutta jättäkää se öljy sinne maahan ja mereen, tai muuten maailmanloppu. Koko äitimaa Gaia on ihan sekaisin, ja jotkut vinkuu että ilmasto vaihtuu muka itsekseen.... saaste ja paska ja pthyi.

No mutta en ole sentään mikään viherpiipero... suomalainen liha on ok, koska me ei mennä yli ekologisen jalanjälkemme sentään. Metsää ja järveä riittää. onneks. Lunta ei riitä kyl... sen kummemmin jääkarhuille kuin pingviineille, saatika jäävuoriin, kun suurin osa on sulanut jo...

Okei multa loppu aiheet valittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti