anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

10.12.15

riemu raikkahin aika

Mun vapotus neste on tankissa melkein pinkin väristä. Kuvassa se ei kyllä erotu, hmm.
Postissa tuli tänään parikin sovelluksen kautta tilaamani Kiinan tuotetta, mm. feikki septumi ja muistikortinlukija... vai tuliko se eilen? Saan rahat takaisin yhdestä tuotteesta, kun ei ole kuulunut pariin kuukauteen mokomasta c:)
Maksoin puhelinlaskun äsken. Oltiin melkein anoppilassa - syömässä hernekeittoa, ja muuta hommaa, vein vähän niiden koiraa, vaikka sää oli kamala jne. Oli todella pimeä kun tultiin jo takaisin.
Aamulla heräsin yhdeksän maissa, mutta mieheke ei herännyt vaikka yritin puhallella korvaan sun muuta, vaihtoi vain kylkeä, heräsi sitten puolen tunnin päästä. Minä jatkoin hirsien vetelyä, tai mitä lie uinumista yhteentoista.
Minulla oli eilen nukkumaanmenossa kaikki jalat takaa kipeät perseen alaosasta nilkkoihin. Ilmeisesti kannattaisi vähän enemmän tehdä jotain liikkeitä. Lueskellet myös vähän vinkkejä, miten syödä vähemmän. Luen melkein kuin Raamattua niitä.
Mulla on jotain ulostuslääkettä mitä syön aamuisin :x Vaaka heittää paria kiloa ylös alas ja siitä on lasi rikki, eli siihenkään ei voi oikein luottaa.
En oikein tiennyt mistä aloittaa, kun päässä ravaa monia asioita. Jouluun on pari viikkoa. Huomenna menen taas kaverille. Se ostaa kohta uuden läppärin, vaikka mitä lie saisi ilmaiseksikin varmaan pari vuotta vanhan koneen jostain. En jaksanut kuitenkaan ottaa mukaani anoppilan konetta ja sitä hänelle tarjota. Meni onni ihan ohi.
Eilen käytiin sukulaisilla saunassa illalla, kun jonotettiin ruoka-avustusta 1,5t liikaa, ja kylmyys ja kosteus meni luihin ja ytimiin. Käveltiin 8-9 aikaan vielä kaupungillakin. Hyvä onni, ettei tullut kipeksi kun oli hiukset märät.
Meillä on jo joulukuusi laitettuna, kun sen hain itse kanahäkistä ja koristelin ja laitoin kuusenvalot, jne... Se on nyt tiellä, että en pysty crosstrainerilla liikkumaan. Mutta onhan nyt joulunajat, että kenen tässä nyt olisi tarkoituskaan laihtua. Tylytetään lihavia sitten vuodenalusta taas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti