anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

13.12.15

kerron kyllä mitä puuhaan


Liittykää fiverriin, jos ette jo oo. Mä tarjoan 5 dollarilla joitain palveluja, kuten mainostusta tässä blogissa. Originaalia contenttia jos tajuutte. Keksin tuon "henk.koht. syötän ankkoja paikallisesti" gig:nkin ja lupasin kehittää videota jos joku ostaa mun gig:n. Tai siis gig nimellä noi on, en mä nyt kasilta aamulla osaa ajatella sen tarkempia suomennoksia.
Käykää katsomassa ja kommunikoitaa mun /myyjän kanssa, mitä mä voisin pikkurahalla tehdä mitä tarviitkaan jotain helppoa some tms duunia :))
Vaikka olenkin työkyvytön mutta jee.
Olin eilen aamulla periscopessa. Olin melko pirteä :)) vaikka kutsuttiin möröksi sun muuta. Ihmetystä aiheutti miten siellä oli niin paljon suomalaisia aamusta varsinkin xDD mun selfie stick heilui ympyrää vaan.
No mutta ei tää ihan oikein ole.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti