anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

29.12.15

Ei oo

Tein vähän kananmuna voileipää lounaaksi. Sitä ennen kävin 20 min lenkin koissun kanssa, sekä sitä ennen postissa vähän matkan päässä bussilla. Mieheke on poissa, niin minä leikin pöydillä.

Eilen oli melko upeat kekkerit kaverilla! kakkua branderilta voileipäkakkua ja suklaa-banaani sekä tehtiin sellaiset leipäset suolaiset kinkku juusto katkarapu tomaatti kurkku.... booli oli mahtavaa tietty kun ite tein, ja vähän sipsejäkin tuossa ja jotain uunissa lämmitettävää torttua mitä lie, karkkia, ja kahvia... se oli oikein pitopöytä! En mä tietenkään kaikkea vetänyt napaan.

Mulle tuli postissa tarravihko tänään, ja mä sitä aloin tarrailemaan. Joku iso paketti odottaa postissa viellä.

Eilen asennettiin tiskikone ja se on toiminnassa... oikeastaan mun tarvisi jo muuta alkaa puuhailemaan, kun ei ole kerennyt katsoa yhtään netflixiäkään vielä... toisaalta mulla on joku playsterin kokeilukausi 30pvää kirjoja, ja voisin sieltä vain selailla jotain.

No mutta into piukkana, maha sisään, hartiat alas ja murhaavia ajatuksia eiku...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti