anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

26.11.15

the fat doesn't care

Haukotus.
Oli se jännä päivä taas. Joka päivä jotain menoa. Käytiin kasvattajalla. Käveltyä tuli muutenkin, mutta herkuttelua myös.
Huomenna olisi mentävä kaupungille kaverin luo, ilmeisesti ohjelmassa Mikä-sen-heroiiniin-kuolleen-naisrokkarin-nimi-olikaan dokumentti lehvaa katsotaan.Amy? Lainatakin lupasin 30e, jonka saan viikon päästä takaisin. Ei tässä kyllä kellään ole varaa lainata juuri kellekään.

Siellä ethusan.com olisi jokin Pipsa, jolta uupuu vielä silmätestit, jota se mietti meidän koissulille.
Tuo oli kyllä sen kasvattajan koti ihan täynnä labbis, koira, ym kolme kaapillista palkintoja joka puolella koirasälää. No, jollakin on lehmät sun muut pikkueläimet, tai sitten kissat. Pakkomielteenä ilmeisestikin x'D.
Nöyräksi pistää, kun onneksi mun pakkomielteet jakaantuu aina milloinkin mihinkin.
No jaa, mun pitäisi mennä suihkuun...
joku tollo oli unohtanut laittaa Under the Domen tallennukseen.

Mitähän lie oon maininnut jo menneitä juttuja aiemmin, etten toista viikolta mitään. Niin no, lauantaina ollaan kai menossa pakanallisille markkinoille Tallipihalle. Tuo luulee, että sieltä voi ostaa joululahjoja kuten villasukkia. Minä tiedän että siellä on yrittäjiä, jotka hommailee taikakaluja sun muita. En tarkoita varmaan jäniksenkäpäliä, mutta en minä siellä ennen olekaan käynyt.
Jos diisseliä riittää sunnuntaiksi, mennään kai keräilemään xp burstereita ingressiin (joita kutsumme "aseiksi") kaupungille. Mulla on ollut sama portaali hallussa 69 päivää, mutta salaista tietoa, että mikä noista ;)

Suihkuun vissii mentävä oisi ja nuksiman joten melko vähän päiväni kuvailua tältä erää... syötiin ribsit abc:llä, kahviteltiin, vedettiin puoleksi oreo jätski, join siidereitä ja kaljaa... laihdutuksen puolesta muutenkin thanksgiving meininki eli amerikkalaisten kiitospäivä mikälie... ihan turha odottaa aamulla painon olevan mennyt alaspäin.
in ja out. eiku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti