anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

27.11.15

logiin infoo


Muutama jakso katsomatta enää 5 kautta Waking Deadia kaverin luona. Vippasin sille koiranruokaan rahaa, mutta kymppi jäi mulle, jos se ruokaa aikoi ostaa jaiks. Tai siis se 20e meni pohjallisiin miehekkeelle. Hömppä kuin hömppä.
Sain melkein koko Tallipihan ja Näsilinnan vihreäksi. Jotakin harmaata jäi, alkoi loppua resonaattoritkin. Kai siellä huomenna voisi käydä vahvistamassa. hih. Käveltiin kolme varttia koiran kanssa... hänen koiransa täten.
Mitään hajua rahallisesta tilanteesta, kun jotkut laskut on varmaan hukkunut postin lakon vuoksi.
On ja ei ja ei ole rahaa.
Söin kyllä tänään Anttilassa 6e+ arvoisen, salaatin jota keräilin itse pöydästä kippoon, ja Kalevan Prismasta silakkapihvejä ja muusia tiskiltä. En tainnut aamulla edes syödä mitään kun lähdin kaupungille.
30% vähemmän rasvaa oli siinä sipsipussissa mitä napostelin. Pepsi maxia, jekkua ja 1 swingi pullo tuli juotua loppuun. Äsken kaljaa tölkillinen. Paino on joko ylhäällä tai alhaalla, mutta ei se siitä 115-114 maista ole mennyt suuntaan eikä toiseenkaan.
Aamulla unohtui ottaa masennuslääke, otin sen sitten myöhemmin, kun ehdin jo alas kerroksen tai puoli kun lähdin aamulla ovesta, enkä millään jaksanut palata takaisin...
Sängyssäkin meni vielä pitkään aamulla, vaikka heräsin seitsemältä jopa. Kaikenkaikkiaan hyvin aikataulutettu päivä, kun minut haettiin kaupungilta viideltä. Mitä mä täällä kotonakaan kuitenkaan teen, hmm.
Ainakin sain ostohyvityksestä parikymppiä rahaa ja nimpparirahaa saman verran, joten siinä tuli se laina kaverille annettua, ~30e koiranruokaan sun muuta kulua Alkossa.
Periaatteessa melko vähillä rahoilla tuli pärjättyä, paitsi jos huomenna on ne myyjäiset täynnä pakanallista kamaa, niin onko tuo nyt sitten rahareikä. Että valmistautuako sadalla vai 0e seteliä.
Loput rahat siinä kyllä menisi, hui, jos suitsukkeita ja poronsarvihelistimiä ostaa noin paljolla saati taulun... sen näkee sitten huomenna, tuleeko kova kiire Ottoon, kun ei ne ota kuin käteistä.

Tulipahan sitten rahatkin mainittua, enkä tiedä millä logiikalla se miehen euro on naisen 60 snt tms mutta johonkin mustaan kaivoon ne rahat lie uppoaa galaksin aukkoihin... jaksaa vetää mun rahat sieltä asti.
rÖyh. Kylläpä sitten maistuu pitkään suussa silakka ja pihvi. Muuten ne on hyviä, vuodessa kun kerran vain syö. Vedin niiden päälle maitoakin, mutta silti takertuu kurkkuun. Ehkä tarvisi alkaa ottaa mun refluksilääkkeitä.
Audispraykin on mennyt vanhaksi, että sitä jos saisi apteekista. Kaupassa tulee toki jutut mieleen, mitä oisi joululahjaksi kätsyä saada.
Olen vilkuillut christmas stockingeja, tiiättekö niitä joulukoristesukkia, mitkä täytetään pikku lahjoilla? Mutta en mä itselleni huoli mitä tahansa...eikä niitä itselle tarkoitettu olekaan.
Ehkä se tapa ei sovi Suomeen, mutta pieniä lahjoja kun vaihtaa, niin sukka sopii vallan mainiosti. Tavallisia sukankuluttajia, sanoi eräs hissanopekin. Sukka ei ole turha, kuin Einstein pelkäsi sukissa reikiä, eikä siksi niitä käyttänyt...

Olipahan sitten ihana kirjoitus tämäkin taas. Ei kannata kuin lukea korkeintaan. Koiran tavoin pissii päälle, jos sitä ei voi syödä ...
jeespoksiiii.
Miksi olen koiraihminen, vaikka Hello Kitty asuu Lontoossa? Miksi unelmoin Englannista, vaikka se on ihan turmeltunut maa kaikkine siirtokuntineen? Miksi kukaan valitsee omia tykkäyksiään/intohimojaan/tatuointejaan. Niillä on tarinansa, mutta joskus vain tarinalle ei ihan löydy sanoja, kun muistoiksi mennään.
Josku selitän vielä kaiken westieistä koksan tunneille ja Ihaa aaseihin joihin hieroin yves rocherin rauhoittavaa stressi ranne hajupulloa sun muihin penaaleihin ja iänikuiseen mustaan huumoriini, joka synkkänä Kajsana tunnetaan... joka myrskyinen on mutta kai siellä jossain kultareunuskin lie.

^muokattu, muokattu, muokattu
Mikä ihme tarvimus kurkkimus tämä blogitus maximuskin taas on xC

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti