anonyymit pysykää poissa! Kerjääminen kielletty

keskiviikkona, marraskuuta 11, 2015

keksiviikko mahikset

Ihan perus keskiviikko... otin päikkärit sohvalla, niin siihen meni monta tuntia taas hyvää aikaa päivästä. En ole kyllä ollut väsynyt noin muuten.
Koko päivä hiukset ponnarilla ja meikittömänä ja jos olen mennyt pihalle, niin tohvelit jalassa.
Perjantait menee plörinäksi, kun en pääse kaverin luo joko hänen koiransa takia tai jotain muuta ohjelmaa. Varmaan nyt kuukauteen kohta nähty, tai katsottu elokuvia... ei siinä mitään.
Koittaisi vain liikkua koko ajan vähän jotain niin noi kilotkin lähtisi nyt nopeeta. Esim. just nyt ei ole nälkä. Tein tuorepastaa kokonaisen paketin, ja sitten oli nakkikastiketta tuossa. Ei puuttuisi ainakaan välipaloja kaapista just.
Jostakin pikku pussista hirven jauhelihaa tuo höpötti tuolla. Kävi nopsaan hakemassa "aseita" kaupungilla meidän ingress peliin. Tämä alue on nyt ihan vastarinnalla :/
Tein hoitotuki hakemuksen tänään. Kelasta soitettiin, että jos pääsen johonkin ammatilliseen kuntoutukseen/koulutukseen, niin siihen päälle tulisi jokin pieni kuntoutusraha. Se uppoaisi varmaan helposti bussilla kulkemiseen ym. Nekalassa on se toimipiste kuulemma.
Käytiinhän me Apteekissakin, ja soitin että uusivat mun masennuslääkkeen reseptin. Se hoitui nopeasti. Refluksilääkettä mä en juuri syö... vaikka tuli joku antiioottikuurikin viikoksi, mutta se on nyt jo ohi... mistä lie mahakivuista mä sinne alunperin menin sitten.
En ole kyllä huomannut mitään huonoa risperdal injektion lopettamisesta. Mitkä lie vieroitusoireet?
Skräppäsin tuossa vähän laihdutus vihkoakin... edellisestä onkin jo aikaa. Peräti 50km kävellyt silloin joskus 5pvä:ssä. Mulla oli joku nokia sport puhelin (varmaan myynyt sen jo osiksi tai muuta kierrätykseen 0€, vaikka ei se kyllä toiminut enää). Tämä iPhonekin laskee askeleita, jos joku ei tiennyt. Siksi mä crosstrainerilla olen välillä. Tai on meillä toi koirakin, mutta sää on niin harmaa ja sateinen ja syksyinen, että miksi lähtisin tuonne, kun mieheke kerran mielellään käy "hakkeroimassa kohteita". Varmaan joku reilu 4000 askelta tulee päivässä vähintään, mutta 25pv peräkkäin kävelin yli 10 000 askelta joskus kesällä koirain kera jne.
Ei tämä kirjoitus voisi olla yhtään tylsempi. Tylsähän tämä päiväkin on ollut. Mitäs kirjoitin!?
Huhkin ihan vähän kahvakuulalla ja rannepainot oli ranteissa hetken. Jos ottaisi jonkun kuntoradan stepperillä, hyppynarulla, 5kg painolevyllä, kahvakuulalla ja crosstrainerilla ja mitä keksinkään. Eniten pitäisi kyllä venytellä, että pysyisi notkeana. Onhan sekin tavoite, ettei polvet naksu ja kitise, kun niillä tekee kyykkyjä. Saisi verenpaineen kuntoon.
Että tällaista murhetta ja pakkomiellettä tällä kertaa :?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti